keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kukkuu ja Kors

Yleensä blogeista tykätään lukea positiivisista jutuista. Mutta nyt mulla ei taida olla mitään positiivista kerrotavaa, eikä kyllä negatiivistakaan. Uuvuttaa vaan, sillä nukuin pommiin, juna oli myöhässä, juoksin töihin (ehdin!), juokseminen alkoi yskittää (eli olen tulossa kipeäksi), koomailin töissä 8 tuntia ja sitten vielä pianotunnille. Väsymykseen ja kankeuteen vaikuttaa toki eilinen konsertti orkesterimme kanssa. Meillä on ollut lukuisia monen monen tunnin treenejä viime aikoina ja tämä treeniputki huipentui nyt maanantaina ja tiistaina, onnistuneesti! Eilisen vikan konsertin jälkeen yleisö nousi seisomaan ja huusi "Bravo!" Se jos mikä oli huikeeta. Vaikka klassisen musiikin maine on tylsä, se ei sitä todellakaan ole, huhhuh. Pitääpä joskus linkittää tänne pari tapausta.


Ja nyt toiseen asiaan.. nimittäin siihen minkä ajattelin ostaa itselleni joululahjaksi...
En jotenkin osaa himoita kallista laukkua puhtaalla omatunnolla. Tuntuu jotenkin syntiseltä havitella jotain kallista ja ihanaa. No, mulla on stockalle lahjakortti ja sit jos ne joulun kupongit tulisivat.. Katsotaan.

 Mitä te tykkäätte Korsin Hamiltonista? :) Tätä pienempää Satchel- mallista en ole kovinkaan paljon bongaillut, enemmän sitä isompaa. Rakastan tämän laukun pientä rock- vibaa, hopeisia yksityiskohtia sekä selkeää mallia, ja no tietty sitä mustaa nahkaa.

5 kommenttia:

 1. Joo, eräs hyvin varjeltu salaisuuteni on se, että tykkään ihan kamalasti klassisesta musiikista (oon siis soittanut vuosikausia viulua, ja vähän myös pianoa). En jotenkin kehtaa myöntää sitä ainakaan heti vieraille ihmisille, vaikka typeräähän sitä on nolostella... mitäs teidän orkka soitti? :) Voimia väsymykseen, sitä on kyl taas liikkeellä!

  -e

  VastaaPoista
 2. Jee sielunkaveri!! :) se on hassua, että muakin hävettää joskus myöntää klassisen musiikin kuunteleminen. Mutta siitähän kaikki on lähtenyt! 80-luvun hevaritkin arvostaa klasaria, ja on ottanu sieltä vaikutteita. Barokista on esim otettu paljonkin vaikutteita rockiin :D Mutta se täytyyppi tähän vielä lisätä, että kyllä mä kevyttä kuuntelen paljon. :) Ihan laidasta laitaan

  Soitettiin vaikka mitä, päälimmäisenä mielessä on huikea Sostakovichin no. 2 pianokonsertto :) Sitten Mozartin viulu- ja pianokonserttoja, schumannia ja tuntemattomampia "pikkukappaleita"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Sostakovichin no. 2 on aivan ihana! <3 Nimenomaan, siitähän se kaikki on lähtenyt. Itsekin kuuntelen paljon kevyttä musiikkia, enemmän kuin klassista, mutta kummmastakin tykkään ihan kamalasti... hauskalta konsertilta kuulostaa :)

   -e

   Poista
 3. on kyllä klassinen malli :) helppo vaihtoehto, sopii kaikkeen! :)
  ja klassinen musiikki, se on kaunista!

  VastaaPoista

Kiitos! :)