lauantai 10. marraskuuta 2012

Mä kiharsin tukan kiireessä ja aloin laulaa

Hei rakkaat

Mä tykkään vielä pommittaa teitä keikkaan liittyvillä kuvilla, nyt kuitenkin vaan asun ja kukkien merkeissä. Vieraiden lähdettyä jäättin Idan kanssa roudailemaan, kuvailemaan ja hengailemaan. Ehkä vähän haikeina ja väsyneinä mutta ennenkaikkea onnellisina. Mun mekko oli Vilasta, ja tykkään siitä tosi super paljon. Kokeilin jalkaan pikkukorkkareita, mutta tuli sellanen ylipyntätty olo ja tunsin itseni vähäpukeiseksi. :D Saappaat sai olon paremmaksi ja puetummaksi haha. (Nyt kuvia katsoessani ne pikkukengät olis näyttänyt kyllä ihan hyvältä, mutta meni jo!) 

8 kommenttia:

 1. Toi mekko on kyllä superihana! :D Sopii sulle hyvin ja sä oot niiin kaunis...!

  VastaaPoista
 2. Musta noi saappaat toimii tosi hyvin :) ja voi kun oot ollu supernättinä <3 =)

  VastaaPoista
 3. Oi, olet tosi kaunis taas! Mekko sopii sulle iha älyttömän hyvin, itse en osaisi pitää tuollaista :) Kerrohan vielä, millaista musiikkia sun bändi soittaa?

  - E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itseänikin hiukan hirvitti pistää tuo päälle, mutta onneksi pistin! Soitetaan, hmm mitenköhän sen kuvailisi, rauhallista poprockia enimmäkseen suomeksi laulettuna :) Nyt vedetään vielä tosi akustisesti, mutta toivottavasti tulevaisuudessa esim basson ja rumpujenkin kanssa!

   Poista

Kiitos! :)