keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Konkurssi ja kauneutta

Hemmetti. Ostettiin tässä syksyllä lennot Chicagoon ja meidän pitäisi lentää SAS:lla. Olette saattaneet huomata viime päivien talousuutisista että SAS on menossa konkurssiin, ellei jotain ihmeellistä tapahdu... Tällä hetkellä yhtiö yrittää säästää työntekijöiden oloja huonontamalla, eli palkkoja laskemalla ja lomia lyhentämällä, mutta mikäli työntekijät eivät tähän suostu, 
lienee edessä iso klunk.. konkurssi? 

Mä toivon hartaasti, ettei ne mun 600€ hautaudu jonnekin SAS:n konkurssipesään, vaan että saisin ne takaisin kokonaan tai edes osana. Ei nimittäin olisi yhtään kiva menettää tuollainen määrä rahaa, varsinkin kun olen itse tehnyt töitä tuon eteen. En halua edes ajatella, kuinka monta työtuntia Espritissä olen tuon summan edestä rehkinyt. Mutta, positiivista on se, että SAS on vielä pystyssä! Ehkei konkurssia tulekaan ja me päästään keväällä kullan kanssa onnellisesti Chicagoon. :) 

Huvittavaa on se, että poikaystävä olisi halunnut lentää puolalaisella lentoyhtiöllä (oli edullinen vaihtoehto), mutta minä turvallisuutta ja luotettavuutta hakevana en tähän suostunut. No, löydettiin lopulta nuo SAS:n lennot ja oltiin superiloisia molemmat. No, mites nyt suu pannaan? Niinpä. Olisi se puolalainen meidät kiltisti perille vienyt.


Asiasta kauniisiin juttuihin! Vietin eilen illalla yksin haikeata laatuaikaa. Pääsin töistä kasin maissa ja tuli kova ikävä poikaystävää. Tyyppi kun on vielä  tammikuuhun siellä intissä, eikä olla viime aikoina mitenkään liikaa nähty. Vaikka tammikuu on kohta, tunsin itseni illalla ihan lohduttomaksi. Ruokakaupassa käynti piristi mieltä, sillä löysin ihanimmat neilikat ikinä! Kelatkaa että Mannerheimintien Alepasta voi löytyä jotain tuollaista. Yleensä siellä on ihan nuhjusia tummanpunaisia ruusuja. Halloweenina oli jotain oranssia ja kurpitsaa kimpussa. Nyt joulun lähestyessä ollaan näköjään satsattu noihin kukkiinkin. En voinut olla ostamatta, vaikka olisihan sen 5,50 voinut järkevämminkin käyttää, mutta mihin muka, lehteen, karkkiin tai kahviin? Ajattelin myös että jos nyt ostan nuo neilikat, olen antanut kiitoksen kaupalle ihanien kukkien ottamisesta myyntiin. 


Ja jotta olisin piristynyt vielä enemmän, mussutin Saarioisten kerroskiisselin, kuten aina. Vihreää minttuteetä ja blogeja loppuillan ratoksi. 


Meille tuli töihin myyntiin ihania nahkaisia kännykän suojia ja lompakoita. Oikeaa nahkaa + 20€
 ei ollut paha kombo, ja Lumiani sai mukavan kaverin talveksi. Raukka on joutunut hengailemaan taskussa avainten ja bussikortin kanssa ihan ilman suojaa.. 

Silmiäni hiveli myös samaa sarjaa oleva lompakko klik

5 kommenttia:

Kiitos! :)