lauantai 10. marraskuuta 2012

Ovipuhelimen ensimmäinen keikka!

Ei vitsi miten on hyvä fiilis! Eilisestä jäi ihana kutkutus päälle, saatiin paljon virtaa esiintymisestä ja katsomaan tulleista ihmisistä. Koska keikka oli meille bändinä ensimmäinen, oltiin ihan hepuleissa ennen lavalle menoa. Mutta luulen että se oli vaan hyvä, adrealiini ei tee koskaan pahaa ennen esitystä. Mulle on tullut aika hyvä esiintymisrutiini viuluharrastukseni ansiosta, enkä ole koskaan pelännyt musiikin kanssa esiintymistä. Tytöillä sama, uskoisin. Luokassa puhuminen tai kaveriporukassa sosiaalisena oleminen ovatkin olleet sitten ihan eri juttuja. 


Ollaan tultu tyttöjen kanssa ihmeen hyvin toimeen viime ajat stressin ja kiireen keskellä. Ollaan treenattu biisejä melkeen yöhön ja välillä ajauduttu niihin hepuleihin. Meillä oli ja on ihan sikahauskaa, vaikkei sitä näistä kuvista huomaakaan!? Ihmeen vakavalta menolta näyttää. Kerran vitsailtiin yhdestä meidän vähän vanhemmasta kuvasta että meillä on molli-ilmeet.Täytyy eläytyä


Ovipuhelin


Kaikki noi tuli kattoo meitä!!


Rakastan musiikkia tosi paljon. 

Iso kiitos kuvista Noora ja Sara <3

9 kommenttia:

 1. Rakastuin näihin kuviin!! Aivan ihana tunnelma :-) millasta musiikkia muuten soitatte, ihan omii biiisejä vai covereita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voii kiitos Maisa! :)) Soitetaan omia ja covereita. Nyt meni aikalailla puoliks ja puoliks. Omia kappaleita tullaan tekemään jatkossa lisää, mutta vielä näin "alkutantereella" turvaudutaan covereihin. :) Saattaa olla että lisään tänne joskus jonkun videon tai linkin meiän biisiin, mutta en vielä. Tällä hetkellä me ollaan aika akustista ja rauhallista poprockia suurimmaksi osaksi suomenkielellä, mutta saas nähdä mitä tulevaisuudessa!

   Poista
  2. okei :) ois mahtavaa kuulla joskus teidän tuotantoa! ;)

   Poista
 2. Rakastuin näihin kuviin!! Aivan ihana tunnelma :-) millasta musiikkia muuten soitatte, ihan omii biiisejä vai covereita?

  VastaaPoista
 3. Oot niin upee !! :) Musta tuntuu että kaikki viulistit on kauniita <3

  VastaaPoista
 4. Tunnistin sut heti pienestä mustavalkoisesta kuvasta, kun tulit kommentoimaan mun blogiin.
  Muistelisin, että olit joskus Pohjiksessa. Tai sitten muistan väärin.. :-D

  Anyway, harmittaa ihan kauheesti etten päässyt tuonne (olin kuumeessa), mutta onneksi Ida lupaili, että seuraavia keikkoja on tulevaisuudessa tulossa lisää!

  Olet hurmaava! :) Okei, te kaikki olette.
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee kivaa ! :) ja joo oon ollu siellä lukiossa, kirjotin siis viime keväänä. Mä oon itseasiassa bongannu sutki sieltä ainakin bussipysäkiltä ja niiltä seuduilta :) Ja ei hei mitään, ensi kerralla sitten! <3


   ja kiitos vielä ihana <3

   Poista
 5. Onko bändinne nimi ovipuhelin? Onko teillä musiikkia esim youtubessa?

  VastaaPoista

Kiitos! :)