lauantai 4. toukokuuta 2013

Kiva tukka

Vitsit kun olen ihan tööt. Tästä mitään tule, paitsi kohta kun olen lepuuttanut jalkojani hetkisen. Ruoka teki myös hyvää. Työpäivä taas takana ja olo tosiaan sen mukainen, eikä se työpäivä, mutta kun on puolikuntoinen ja ihan stressaantunut. Mutta hei, näillä näkymin uusi asunto on sanotaanko 90% varmuudella meidän. Vuokrasopimus pitää vielä tehdä. On kyllä outoa asua kotona tämän omilla asumisen kauden jälkeen. 

Kuvien pointtina mun tukka! Se näytti tosi kivalta kiharrettuna, mutta jotenkin kuvat ovat vähän tyhmät (sama fiilis kun on huonot vaatteet päällä tai tukala olo tiedättekö?). Tukka oli kuitenkin tosi kiva, ja tykkään laitella sitä Remingtonin kiharrinpuikolla. Voisin kehua sitä puikkoa tosi paljon! Kiharat loivenevat pitkin päivää ihaniksi laineiksi ja ainakin mulla seuraavana päivänäkin ne ovat oikein kelvolliset. (Varsinkin kun tukan sitoo nutturalle yöksi) Toki muotoiluaineet ja lakat tarvitaan, jotta lopputulos säilyy. Sellaista kiharrinta on tuskin keksitty, jonka kiharat pysyisivät ilman lakkaa?


Hiukan vajavainen postaus. Mulla on vajaa olo. Pistän kameran latinkiin ja keksin huomenna tänne jotain kivaa. :)

10 kommenttia:

 1. niin nätti tukka, ois kiva nähä miten ne ois ne suoristaisi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tykkää suorasta tukasta nyyh! Mutta voisinpa kokeilla :)

   Poista
 2. Ihanat kiharat! Mullakin on kiharrinpuikko etsinnässä, koska noi vanha kiharrin jää aina kiinni hiuksiin ja sitten syntyy jättitakkupesä, eikä nättejä lainehtivia kiharoita. En tiedä onko vika kihartimessa vai kihartajassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mulla oli sama ongelma vielä kun tein kiharani suoristimella! Hiukset takertui sinne raudan väleihin kiinni ja jouduin repimään tukkaa irti, not nice. Tolla uudella puikolla ei ole sitä ongelmaa,ah!

   Poista
 3. Ihanan suloiset kiharat :) Olet todella kaunis!

  VastaaPoista
 4. oot tosi kaunis ja ihanat hiukset! :)♥

  http://jct-bloggercom.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Löysin blogisi sattumalta, nimensä mukaisesti se on Ihana! :)Taidan jäädä seurailemaan.

  VastaaPoista

Kiitos! :)