sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Ihan hassuja kännykkäkuvia

Moi! :) 

Mulla on huomenna yksi musiikinteorian koe, jota tässä vähän jännitän. Ja koska en osaa keskittyä nyt mihinkään kunnolliseen, selasin kännykästä kuvia. Onnistuin niiden koneelle tuomisessa jollain ihme konstilla ja tiedossa olisi pieni kuvapläjäys. Kuvia on muokattu kännykän "hienolla" ohjelmalla, joten ovat vähän ihmeellisiä.. :)Aloitetaan naamakuvalla. Oikein ammattilainen oli tehnyt mulle ihanan meikin ja sehän oli pakko ikuistaa. 


Pakko lisätä tämäkin vanha kuva. :D Parkkeerasin autoa Pohjoiselle Rautatienkadulle Vapun tienoilla.


Heipähei, ja Cafe Delicato on ihana ja poikaystävä myös kun minut sinne vei.


Seuraavalla kuvalla ei ole pointtia, mutta se kuuluu alimman kuvan kaveriksi. Mulla oli korkkarit jalassa pitkästä aikaa ja istuimme juuri avatun (?) FAFA'sin terassilla syömässä bataattiranskalaisia. Niitä tuli kova ikävä Chicagon jälkeen ja kuulin työkaverilta että saahan tuota herkkua ihan Helsingistäkin! Nam. 


Kivaa iltaa ja hyvää alkuviikkoa! :)

8 kommenttia:

 1. mikä laukku sulla on tossa yhdessä kuvassa? tosi kivan näköinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on mun lempparilaukku, aina olalla.. :) Ja se on äitini vanha, osti sen kuulemma aikoinaan Pariisista, kauan sitten! Kerran lainasin tätä laukkua ja olallehan se jäi, eikä äiti ole sitä takaisin kaivannut (kai) !

   Poista
 2. Oi, toi Gran Delicato on ihana paikka. Sisustus, henkilökunta ja ruoka on niin loistavaa. Käytiin poikaystävän kanssa siellä yhdessä vaiheessa joka viikonloppu syömässä patongit aamiaiseksi. Sieltä saa myös Suomen parhaat kahvit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä!! Me ollaan käyty muutamia kertoja, aamiaisella myös. ;) Patongit on kyllä aivan taivallisia. Ja täytyy todeta, että olihan se kahvikin hyvää!

   Poista
 3. bataattiranut on ihan parhaita!

  VastaaPoista
 4. tilasin mun nikon d3100 kaukolaukaisimen, mut missä se tila on mistä laitetaan et se on kaukolaukaisimelle?

  VastaaPoista
 5. d3100sta en tiedä, mutta mun d7000ssa se on siinä "pyörylässä", josta valitaan ne kuvaustilat, ja siinä vielä silleen sivussa. En kyllä tiedä miten selittäisin paremmin, ohjekirjasta varmasti löytyy! :)

  VastaaPoista

Kiitos! :)