lauantai 4. toukokuuta 2013

Meidän uusi ja sopivanhintainen sohva

Olen niin intona tulevasta muutosta ja siitä itse asunnosta, että nyt on pakko jakaa sohvainnostustani. Ostimme jokunen aika sitten Ikean trendisohvan mallia Karlstad. Kokosimme sen (poikaystävä kokosi) ja olimme valmiita aloittamaan elämän uuden sohvan kanssa. Mutta sitten tähän "uuteen" kämppään tulikin se lattiaremontti ja luovuimme koko roskasta. No nyt meidän kiva Karlstad nököttää osissa poikaystävän vanhemmilla, ja odottelee muuttoa omaan kotiin. 


Sohvalla ehdittiin kuitenkin sen verran istuskella ihan jo Ikeassa ja asunnolla, että menin ihastumaan siihen oikein kunnolla. Budjettihan meillä oli aika pieni, mutta vaatimuksia oli (ainakin minulla) vaikka muille jakaa. Toki joistain jutuista oli joustettava. 


Yksinkertainen ja kaunis, ei herätä liikaa huomiota, muunneltava, pestävät päälliset, hyvän kokoinen (3-istuttava), siro, mahtuu nukkua, laatu ihan ok, monella tapaa miellyttävä sohva.

Meidän Karlstad on näin alkuun valkoinen. Sitten kun se joko likaantuu tai kyllästytään, saatamme ostaa harmaan päällisen. :) Alkuun meillä on puiset jalat, mutta luulen että jossain vaiheessa haluan hankkia seuraavan kuvan metalliset. Sohva on muuten sama kuin tässä seuraavassa kuvassa:


Ja vielä tämä kuva ihan vain valkoisten tulppaanien takia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! :)