torstai 5. heinäkuuta 2012

Kuuden hyvän blogin kopla

Ikuisuuksien jälkeen, tässä ovat parhaiksi valikoituneet blogit joita jo kesäkuun alkupuolella linkittelitte. Paremmuusjärjestyksessä nämä eivät ole, varsinkin sen takia, että blogien tyylit ja aiheet vaihtelevat toisistaan paljon tai jonkin verran!

Miksi valitsin nämä blogit? Nämä ovat "hyvin pidettyjä" blogeja, sellaisia joiden ulkoasuun, tekstiin ja/tai kuviin on käytetty aikaa ja vaivaa. En vaadi täydellisiä valokuvaluomuksia tai kaunista blogin pitäjää, vain vaivannäön lisäksi merkitystä on sisällön kiinnostavuudella ja muilla seikoilla, jotka saavat lukijan koukkuun.

Blogeihin pääsette klikkaamalla otsikkoa tai kuvaa

Jostain on aloitettava joten

A niinkuin  Audiovirta

Juulialla on elämänmakuinen blogi. Ruokaohjeita, sympaattisia kuvia, sympaattinen koira ja hyvää tekstiä. Tunnen Juulian koulusta, ja koulumme verkkolehteen hän kirjoitti niin mahtavia juttuja varsinkin ruoasta (superfood, hyvät raaka-aineet jne), että tiedän tämän tytön osaavan äidinkielensä erityisen hyvin. Neidin blogista sain myös selville että hänellä on uutuuttaan hohtava kamera, jonka ansiosta blogi täyttynee silmiä hivelevistä kuvista tulevaisuudessa. 


Marialla on suloinen blogi. Ensimmäisenä vaikutuksen minuun teki blogin banneri, sen jälkeen minimalistinen ulkoasu ja kauniit kuvat. Tekstiä ei ole paljoa, mutta ei tarvitse ollakaan. Marian keräämät inspiraatiokuvatkin antoivat minullekin uusia ajatuksia ja ideoita. Huomasin myös että ruskeasilmäiselle sopii sähkönsininen luomiväri. Käykäähän kurkkaamassa

Empun blogi koostuu pohdiskelevasta tekstistä, musiikkijutuista ja muutamista kuvista. Hän kirjoittaa ihanan rehellisesti, ja tajunnanvirtatyylistä tekstiä on virkistävä lukea. Pystyn eläytymään Empun fiiliksiin ja juttuihin hyvin, hän vaikuttaa myös aidolta sekä suloiselta tytöltä. Weird tea party on hitusen erilainen lifestyle- blogi, mutta erittäin persoonallinen ja varmaankin siksi bloggajansa näköinen. Meitä Empun kanssa yhdistää myös eräs asia, musiikkimaku. Ville Valo oli nimittäin mulle murrosiän kynnyksellä yksi suurimmista idoleistani. Enkä kyllä Valoa edelleenkään vihaa ;) Blogger- profiilissaan Emppu kiteyttää bloginsa idean hienosti: "Jos en kirjoittaisi mistä haluaisin, en olisi minä."

Ote Empun tekstistä: 
"Pariisissa oli ihan uskomattoman kaunista :) Siis sellaisella tavalla,
että mua viehättävät pikkuiset ja persoonalliset putiikit ja ravintolat.
Ylemmästä kuvasta huomaa, että jopa useimpien asuntojen
parvekkeiden kaiteet olivat kauniisti koristeltuja.
Ja kaikki asunnot ja talot, jotka näin,
olivat älyttömän upeita ja kauniita vanhoja rakennuksia.
Olisin halunnut käydä jokaisessa, ja ottaa jokaisesta kuvan.

Aika ei vaan olisi riittänyt."
Söpö tyttö, kiva tyyli, laadukkaita kuvia, rentoa fiilistä, muutakin söpöyttä ja hyvää tekstiä! Saran blogista tulee hyvälle mielelle ja pukeutumisinspiraatioltakaan et voi välttyä. 


Ronjan kuvarikas blogi tarjoaa hyvää mieltä ja rentoa skeittihenkistä pukeutumistyyliä. Positiivisten ajatusten blogi on nimensä veroinen, sillä Ronjalla on ihanaa pilkettä silmäkulmassa.


Tunnelmallisia kuvia elämän pienistä hetkistä, juhlista ja ystävistä. Kuvia myös vaatteista tai muista hankinnoista. Viva la vida on laadukas kuvablogi, josta on helppo tykätä. Tekstiä ei juurikaan ole, mutta yksi kuva kertookin enemmän kuin tuhat sanaa. 

12 kommenttia:

 1. Omg Milena oot ihana!!!!uijui kiitos!!<3 :)

  VastaaPoista
 2. Voivitsit kiiiiiiitos hulluna! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei kestä, sulla on mahtava blogi =)

   Poista
 3. oi että ! kiitoksia paljon , tää piristi duunipäivää ihanasti ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juulia, ole hyvä! Ihana kuulla :))

   Poista
 4. you know the dead weather? :)
  blue blood blues! awesome blog by the way :)
  xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes I know the dead weather- band!

   Poista
 5. eiiiikä, voi kiitos ihan hurjan paljon ! piristi päivää ihan älyttömästi (:

  VastaaPoista
 6. Juulian ja Saran blogeista oon ihan samaa mieltä :)) itekki luen molempia ja ne on munki mielestä ihan mahtavia molemmat!

  VastaaPoista

Kiitos! :)