keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Alealeale alkaa loppua, muttei vielä

Kaupoissa on ihan hurjia alennuksia nyt. Monet kaupat ovat kyllä ottaneet suuret alekyltit pois, ainakin meillä on tehty niin. Mutta marssikaa sinne myymälän perälle, nimittäin sieltä löytyy aarteita. The ale-aikaan mainostettiin "up to 70%". Silloin niitä 70% vaatteita ja asioita oli tosi harvassa. Useimmat olivat 30-50%. Nyt sieltä kauppojen perukoilta löytyy enemmän ekstra-aletuotteita ja hulluimmat ryysikset ovat hellittäneet. Esim se mun täällä hehkuttamani t-paita oli ostohetkellä 17.90, nyt se on 12,90! Ainoa huono juttu näissä loppualeissa on se, ettei kokoja enää kovin runsaasti löydy, ellet ole xs tai xxl.

Ei ole huono diili mielestäni maksaa 6e per Iittalan Korento- kuppi, ja muutama euro kauniista käsikorusta, ja vajaa kaksi euroa kynsilakasta. (Vink vink, käykää myös Accessorizessa)

4 kommenttia:

 1. http://sulanto.blogspot.fi/ <-- onks toi ihku blogi?

  VastaaPoista
 2. mikälaista musiikkia yleensä kuuntelet? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa oikein vastata tähän kysymykseen. :) Kaikenlaista! Tykkään musiikista, jossa on hyvä melodia. Random jumputusta tai levotonta, raakaa, poukkoilevaa musaa on ikävä kuunnella. Musiikissa pitää olla joku tietty juju, mikä koukuttaa ja saa tunteet pintaan. Kuuntelen aika paljon kevyttä suomalaista, toki myös ulkomaalaiset iskevät. Viulunsoittoharrastukseni takia olen kuullut elämäni aikana tosi paljon klassista musiikkia, joten kai mä sitäkin jollain tavalla kuuntelen :D

   Poista

Kiitos! :)