keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Iittalassa ale

Kuten ehkä jo tiedätte, rakastan kauniita astiota. Olen ihan hulluna Iittalaan ja Arabiaan. Äsken pistin tilaukseen Iittalan nettikaupan alesta kaksi Korento kahvikuppia ja Kastehelmi tarjoilukulhon. Kanta-asiakkaat saavat kuun loppuun yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta -30% alennuksen! Itse käytin sen tuohon kulhoon. 

Syön ruokaa tietty tylsistä astioistakin, mutta nautin siitä, kun pöytä on katettu harkiten. Tällöin ruoka maistuu erityisen hyvältä, ainakin uskottelen itselleni näin, haha. Kauniit astiat, tavarat ja asiat tekevät arjestani himpun verran mukavampaa ja parempaa. Parasta kuitenkin on se, kun ruoan saa jakaa jonkun rakkaan kanssa.

Muutamat Iittalan sivuilta bongatut inspiraatiokuvat


Nämä tilasin itselleni

10 kommenttia:

 1. Oon kanssa itse viime aikoina alkanut kiinnittämään huomiota astiastoihin, ja omaa silmää on miellyttänyt erityisesti koruton Iittalan Teema - astiasto, erityisesti terrakotan sävyssä. :) Kivaa, että postaat näin monipuolisesti !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä haluaisin valkosta teemaa ! :)) ja kiitos, kiva tietää että tykkäät

   Poista
 2. arvaa oliko ihanaa olla Iittalassa silloin aikoinaan töissä, kun pääsi hypistelemään ja yhdistelemään astioita mielin määrin... yritän vastustaa kiusausta Arabian 24h -sarjan sinikuvioisiin kuppeihin kun kerään marimekon siirtolapuutarhaa, mutku ne on niin makeita ! nyyh

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, niinpä, sä olit siellä töissä!! Oh ja ah :) Vitsi, mä en ees yritä kerätä mitään sarjaa ku kaikki on niin ihania. Ostan aina joskus jotain, luotan siihen että sekalainen on kaunista, heh heh. Teemaa valkoisena saan luultavasti vanhemmilta hiukan myöhässä yo lahjaksi :D siihn sopii sitten yhdistellä

   Poista
  2. valkonen teema on kyllä hyvä, ruokalautaset on tarpeeks isoja ja se mallisto on muutenkin suunniteltu "koristeltavaksi" muilla sarjoilla. mutta sekalainen on kaunista, ehkä mun on pakko ostaa ne kupit...

   Poista
 3. Onpa ihania nuo inspiskuvat, haluan äkkiä omaan kämppään hih kuukausi enää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, sulla on jänniä aikoja siis edessä! :))

   Poista
 4. hihii arvaappa kenellä on noita taikametsä(?) kahvikuppeja ja kulhoja tulevassa kodissaan jo valmiina ;)) ja ihan sika kiva toi sun tilaama sininen kulho!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. uuuu ;) ja joo, mäki tykkään! mulla on noita kastehelmi- jälkkärikulhoja jo 4 kpl :)

   Poista
 5. Milena sun niin pitäs kävästä siellä meidän liikkeessä! Itekkin oon nyt ihan rakastunut Korentoihin ja varsinki Taikaan!! :)

  VastaaPoista

Kiitos! :)