maanantai 8. syyskuuta 2014

Maanantaina on hyvä aloittaa


Eilen alkuillan hämärtyessä kaivoin kameran esiin. Sammutin kaikki keltaiset sähkövalot ja säädin ISO-lukeman isoksi (heh heh). Kuvat ovat ehkä kertakäyttökameralla tai jollain vastaavalla kuvatun oloisia, mutta se ei haittaa. Tuntui hyvältä kuvata jotain pitkästä aikaa. Aloittaminen on aina vaikeinta, kai kaikessa. Tämän blogin kanssa voisi puhua jatkamisesta, mutta näin pitkän tauon jälkeen aloittaminen tuntuu paremmalta. 

Koneellani on niin paljon vanhoja kuvia, että joka kerta iphoton avatessani, pieni macbook airini herjaa jotain tilan puutteesta. Kuvia on kertynyt myös viimeiseltä puolelta vuodelta varmaan 500 kappaletta. Montako täällä blogissa on näkynyt? Ehkä 10? Nyt kun olen ottanut etäisyyttä blogiin ja ottamieni kuvien läpikäymiseen, olen huomannut että julkaisukynnykseni on kasvanut aivan järkyttävän korkeaksi! Olen vähätellyt kaikkea, mitä se iphoton kuvakirjastoni sisältää ja vähätellyt itseäni samalla. Kun päivittäin luen bloglovinin kautta mitä ihanimpia lifestyle- ja muotiblogeja, oma bloggaamisrimani on myös kasvanut. Sen muiden blogien ihailemiseen käyttämäni ajan olisin voinut käyttää oman blogipostauksen kirjoittamiseen. Toisaalta, käytän nykyään paljon vähemmän aikaa koneen ääressä kuin aikaisemmin. Aloitin nimittäin yllättäen opiskelut tässä elokuun puolessa välissä! Minusta tulee muusikko!! Siitä voin kertoa joku toinen kerta enemmän. 

Mutta nyt päätin, että en häpeä kuviani ja sitä etteivät ne täytä huikeimpien muotilehtien ja blogien standardeja. Totuushan on se, että tämä on pieni ja kotikutoinen blogi, eikä sen tarvitse näyttää ammattibloggaajan päivätyöltä. Uskon kuitenkin siihen että minkä tahansa asian kanssa kehittyy, kun sitä vaan jaksaa harjoittaa säännöllisesti. Olen oppinut sen kantapään kautta, mm. viulunsoitossa. Eli nyt kamera käteen ja kuvat blogiin ja silleen. Mielessäni on myös kaikenlaisia pieniä postausideoita ja ajattelinkin alkaa kirjoittaa niitä ylös ja toteuttaa sitten hyvällä hetkellä. Olen tosi inspiroitunut syksyn muodista ja tämä onkin juuri sitä aikaa vuodesta, kun koen olevani ehkä pirteimmilläni.

Palataan! <3

2 kommenttia:

  1. Onko vikan kuvan valaisin kenties tuplakupla?! :) ihana!

    VastaaPoista

Kiitos! :)