tiistai 17. kesäkuuta 2014

Siis aivan hunningolla!

Huh että tämä bloggaaja on bloginsa kanssa hieman rappiolla. Toisaalta on ihanaa että on ollut niin toiminnantäyteinen kevät, ettei millekään ylimääräiselle ole jäänyt aikaa, mutta on sillä kääntöpuolensakin. Olen sellainen haaveilija ja mielestäni suhteellisen luova tyyppi, että stressi ja kiire syö aikalailla oman luovuuden vapaa-ajalla. Mutta hei, tähän hetkeen ja tähän "kesä"kuuhun! 

Mulla alkoi kolmen viikon loma viikko sitten. Vielä on lomapäiviä jäljellä, ja hyvä niin. Toki loppukesästäkin yritän saada vähän vapaata että mökille vielä pääsisin rauhoittumaan ennen syksyä. 
Kesäni alkoi mukavissa tunnelmissa veljeni lakkiaisissa. Sitä edelsi kyllä monta reissua vanhemmille siivoamaan ja muutenkin valmistelemaan juhlia. Edellisenä iltana saatiin lähes kaikki valmiiksi ja aamulla oli enää viimehetkien tehtävät tekemättä. Oli mukavaa laittautua pitkästä aikaa ja laittaa nätti mekko päälle. Juhlien jälkeinen kesäkuun ensimmäinen viikko menikin sitten ihan hujauksessa, ja pian lomani alkoikin. Heti loman alettua hyppäsimme poikaystävän kanssa autoon ja nokan suuntasimme kohti Itä-Suomea ja siellä sijaitsevaa mökkiä. Lähes viikko oltiinkin mökillä ja vasta nyt viikonlopuksi palasimme takaisin kaupunkiin. Säät eivät tässä kauheasti ole suosineet, mutta mökillä se ei jotenkin haittaa. Rakastan saunoa ja uida, oli keli mikä tahansa. Sisällä mökissä sadepäivänä on kotoisaa katsoa elokuvia koneelta, lukea lehtiä, piirtää ja kirjoittaa. Sadepäivät antavat ainakin itselleni luvan vaan olla möllöttää. Kaipaan jo nyt takaisin mökille, ja jos juhannukseksi ei vielä lähdetä, pian kuitenkin. 

Tässähän tuli jotain kirjoitettuakin, kivaa! Kuvat puhukoot nyt puolestaan: minä veljen lakkiaispäivänä, lähes syöty kakkupöytä ja loput kuvat mökiltä. 

Ihanaa viikkoa! Ps. Toivotaanhan oikein kovasti että sää voisi edes vähän lämmetä..? Jos kaikki toivovat, niin ehkä sitten..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! :)