tiistai 9. syyskuuta 2014

Kesä Heinä Elo


Heippa! Ostin itselleni kesän alussa iPhonen ja sanomattakin on selvää että sillä on tullut kuvailtua tässä muutaman kuukauden aikana ihan kiitettävästi..! Laatu on huimasti parempaa verrattuna edelliseen puhelimeeni, vaikkakin hämärässä otetut kuvat ovat edelleen sitä kännykkäkameramatskua. Sen annan kuitenkin iPhonelle anteeksi ja totean että se on ihan mun puhelin. Olin valehtelematta haikaillut iPhonea ehkä 4 vuoden ajan, nyt olikin vihdoin sen hankkimisen aika. 

Minut löytää siis nykyään myös instagramista

Nyt voi kai jo sanoa että kesä alkaa olla ohi, oli tässä intiaanikesää tai ei. Minun mieleni on ainakin täynnä syksyn kuvia. Tuntuukin ihan hyvältä tehdä katsaus kesään ja sen tunnelmiin. Kesäni oli ok. Ei mitenkään ihana tai ihmeellinen, mutta ihan kiva. Alkukesästä lomailin (valitettavasti sateessa), mutta onneksi mökillä pääsi saunaan ja silleen. Heinäkuusta palasin töihin ja sittenhän ne helteet pamahtivat tänne Suomeenkin! Oli toki ihanaa ennen työpäivää tai sen jälkeen astua ulos siihen uskomattoman lempeään lämpöön, mutta sellaista kesäfiilistä en siitä kuumuudesta huolimatta saanut kuin vasta ihan heinäkuun lopussa kun lähdimme poikaystävän mökillä käymään. 
Elokuun alussa sain kuulla päässeni varasijalta opiskelemaan Konservatoriolle ja se nostatti mielialaani huimasti! Ahdistus syksystä loppui siihen. Ensimmäisen kouluviikon jälkeen elokuun puolessa välissä pääsin käymään vielä mökillä kolmatta vai neljättä kertaa kesän aikana. Olisin voinut viettää aikaa enemmänkin mökillä, siellä on vaan niin rauhallista ja mukavaa. En vaan voi saada tarpeekseni Saimaan rannalla oleilusta ja päivittäisestä uimisesta ja saunomisesta. Viimeisellä mökkikerralla keräsin 5 litraa mustikoita, siitä tuli hyvä fiilis. Saanpahan talvella aamupuuron päälle itse poimittua superfoodia, kuinka siistiä!

Kesäni koostui pienistä hyvistä hetkistä. Siitä kun lähdin työpäivän jälkeen näkemään Amerikasta tulleita serkkujani ja heidän kavereitansa. Siitä kun oli hyvä sää ja ulkona sai istua myöhään vilustumatta. Siitä kun ajoimme mökille ja tunsin onnea istuessani auton ratissa ja päästessäni pakoon kaupunkia. Ja siitä kun tunsin iloa päästessäni takaisin kaupunkiin. 


Millainen kesä teillä oli? :)

2 kommenttia:

Kiitos! :)