keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Viikko 24

Nyt ei ihan kulje. Olin julkaisemassa nämä kuvat jo eilen illalla mutten saanut sanan sanaa kirjoitettua, ja sama kävi tänään päivällä. No jos nyt yrittäisin!

Reilu viikko sitten olimme poikaystävän kanssa häissä vieraana. Minä valokuvasin häät ja sen takia iski kenkäkriisi, piikkikorkoja kun en jalkaani viitsinyt pistää. Olisin varmasti kompuroinut koko päivän ja lopulta viskannut kengät jaloistani. Siispä, tein fiksusti ja vielä edeltävänä iltana töiden jälkeen kävin Vagabondissa ostamassa oikein järkikengät. Niissä on maltillinen korko ja olivat ihanat jalassa sen koko juhlapäivän aamusta iltaan! Ja sitten oli tuo mekko, mikä kuvassa näkyykin. Senkin suhteen oli stressiä, sillä olin ajatellut laittavani kirkkaan punaisen yo-mekkoni, mutta punainen onkin kuulemma "kielletty" väri häissä, samaten musta ja valkoinen. Mangosta löysin sattumalta tuon kauniin pliseeratun hennon vaaleanpunaisen mekon, ja ihastuin siihen täysin! Mekko saikin kehuja ja en malta odottaa taas seuraavia juhlia tai kissanristiäisiä!


Mitähän muuta tähän astiseen kesäkuuhun on mahtunut? Ainakin tätä asunnon laittelua siistimpään kuntoon. Aika kivalta täällä näyttää jo, mutta tekemistä on vielä vähän. :) 

Kävimme Ainon kanssa piipahtamassa Radio Aallon kesäkonsertissa Kaisaniemessä. Anssi Kela ja Anna Puu tuli nähtyä. 


Ehdinkin intoilla verhoista tänne jo sen verran, ettei niistä se enempää. 

Oli mökkipäivä.

Ja sellaista, nyt loppuu taas teksti. Kivaa illanjatkoa! <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! :)