perjantai 14. kesäkuuta 2013

Keittiön uudet vaatteet

En tiennytkään ennen tätä päivää että Herttoniemessä on Marimekon tehtaanmyymälä! Huhheijaa miten kiva paikka! Kävin siellä ensimmäistä kertaa tänään kun lähdimme ostamaan kotiimme verhoja. Kauniit verhot löytyivät, vaikka kauan siinä kyllä meni. Että oli vaikeaa, sillä valinnanvaraa oli paljon. Koin jopa pientä ahdistusta asiasta ja kävimme välillä syömässä lounasta.


Mitä pidätte? Olohuonekin saa verhot, mutta niitä en vielä pussista ulos ottanut. Tämä keittiön verhon "kankaanpala" oli helppo vain ripustaa verhotankoon roikkumaan. Toki sitä vielä ommellaan ja muokataan, mutta en malttanut olla ripustamatta sitä esille! 


Jotain muutakin tarttui mukaani.. 

Ihastusmukit! Olen bongaillut tämän mukikaksikon joka toisesta sisustuslehdestä ja blogeissakin nämä ovat kauniisti esillä jonkun hieman kulahtaneen puutason päällä. Nyt minullakin on omani. Näistä juodaan tästä lähtien aamukahvia ja iltapäiväteetä (kahvia..), että niin!  


Nautin tästä lomailusta, vaikka sää onkin vähän kurja. Saan olla kuitenkin hyvällä omalla tunnolla vain sisällä ja järjestellä tätä vieläkin keskeneräistä kotia. 

Olisiko muuten postaustoiveita? :) Laittakaahan kommenttia!

2 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! :) Ja kiva on blogikin, vasta tänne löysin ja mielenkiinnolla jään seurailemaan!

    VastaaPoista

Kiitos! :)