sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Tumpelo ja maalainen


Tarkoituksenamme oli nyt illalla töiden jälkeen lähteä leffaan. Tennispalatsissa meni kuitenkin vain joko toiminta- kauhu- tai jännitysleffoja. Mä olisin halunnut katsoa jonkun rakkausleffan ja syödä karkkia, mutta sitä Kaapparia en kyllä halunnut (uskaltanut) nähdä. En varmasti katso mitään lentokoneisiin liittyvää ennen Chicagon matkaamme! Tuskailen edelleen Nikonin säätöjen kanssa, en mä ymmärrä. öhh. Ps. kannattaako ostaa kaukolaukaisin? 


Täällä talossa on jotkut juhlat, ihmeellisiä ääniä kuuluu välillä ja rappukäytävässä kolisee. Mitenköhän sitä unta saisi.. Olen mä vielä vähän maalainen täällä kaupungissa.. Säikähdän myös joka kerta kun posti tipahtaa luukusta, niin ja hesari tipahtaa öisin!

6 kommenttia:

 1. Ehdottomasti kannattaa ostaa kaukolaukaisin. eBaysta saa tosi halvalla niitä. :) Parilla eurolla saa semmoisen, joka passaa kameraan missä on infrapunavastaanotin. Omaan D3100 löysin eBaysta langattoman kaukolaukaisimen n.18 €:lla, omassani ei siis ole sitä vastaanotinta niin siksi kalliimpi. En tiedä tuosta D7000, onko siinä sitä vastaanotinta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva tietää! :) Taidan kyllä sellaisen lähiaikoina hankkia, jos vaikka tämä blogikin siitä hyötyisi.. ;)

   Poista
 2. http://www.digitarvike.fi/product_details.php?p=3658 itellä on tuo ja hyvin toimii :-) kun ostin oman nikonini niin sain siinä kaupan päälle valokuvausluennon nikonin kameroille ja oli kannattava päätös mennä sinne! suosittelen sullekkin jos lähtis paremmin luistamaan nikonin käyttö :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, kiitos paljon! Voisin harkita luentoa kyllä.. heh. :>

   Poista
 3. Onpas kaunis kuva, olet todella nätti :)

  http://tartu-hetkeen.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos! :)