perjantai 1. helmikuuta 2013

Ensimmäinen postaus uudella kameralla

Vihdoin ja viimein! Ostin toissapäivänä kauan haikailemani Nikon D7000 kameran! Mukaan lähti rungon lisäksi 18-105vr zoom ja Sigman 30mm/1.4

Olen kyllä ihan tumpelo tämän uuden Nikonin kanssa. Se on niin erilainen kuin vanha ja yksinkertainen Canonini. Kaikkeen toki tottuu ja tämä vaatii vain harjoitusta. Kuljetan mukanani järkälemäistä ohjekirjasta sekä tätä uutta kameraa ja yritän oppia kaikki kymmenet nappulat ja sadat asetukset! :D Harjoitus tekee mestarin ja siksi olenkin kuvaillut nyt ahkerasti, mutta aika kehnolla kuvasaldolla. Nikonin tarkennusta en ole vielä oikein hiffannut, käytetty Sigma on myös hiukan kummallinen (vaikkakin ihanan valovoimainen). Nyt painun sänkyyn lukemaan sitä ohjekirjaa ja ehkä kuvailemaan omia varpaitani erilaisilla asetuksilla ja valotuksilla..

Teen myöhemmin oikein kamerapostauksen, kun nyt vähän pääsen enemmän selville tuosta kaverista! Tyytyväinen kuitenkin olen, kamera istuu käteen kuin valettu ja se laukaisuääni Nikonissa on aivan ihana, haha. 


Ja jos siellä joku on ihmetellyt hiljaiseloani, tämä kameratulokas on erittäin iso syy tähän! En ole halunnut julkaista vielä mitään kökkökuvia. Hullu arkikiire on myös vienyt vähän voimia, huomenna on onneksi iltavuoro töissä ja sitä ennen tehtävänä vain kotiaskareita.


Meidän olohuoneesta! Nyt kyllä toteutan sen asuntopostauksen.


Asteikkotutkinto lähestyy.. Enää puolitoista viikkoa.

6 kommenttia:

 1. Hih, tuliks toi tee meiltä? :P Toi kalenteri on niin makee, mistä se on? <3 ja hyvä et sait uuden kameran ! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tulihan se! :) Ja kiitos, Ukki sai sen itseasiassa lahjaksi yhdeltä kaverilta Jenkeistä, joten en nyt yhtään tiedä että mistä se alkujaan on..!

   Poista
 2. Pääsitkö sisään sinne akatemiaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viime keväänä hain mukalle, enkä päässyt sisään. Pianonsoitosta sekä rytmityksistä se jäi kiinni. Ihan sibikseen pelkällä viululla en ole koskaan hakenut, nyt ajattelin hakea konsalle.

   Poista
 3. Onneksi olkoon.

  Olkoon kauneus linssissä, kennossa sen takana.

  Nautittavia hetkiä.

  VastaaPoista

Kiitos! :)