tiistai 8. tammikuuta 2013

Uusi hesari, arki ja postaustoiveita

Ollaan poikaystävän kanssa ihan rappiolla, herätään nimittäin aivan liian myöhään. Mennään tietty nukkumaankin liian myöhään, syödään aamiaista siihen aikaan kun pitäisi syödä lounasta jne... Eipä tällä oudolla rytmillämme sinäänsä mitään väliä ole, sillä se ei oikeastaan haittaa meidän arkitoimiamme. Poikaystävä etsii töitä ja mulla on lähinnä iltavuoroja töissä. Nyt ollaan kuitenkin sovittu, että huomenna herätään aikaisin. Ainakin minä itse haluan päästä sellaiseen "kunnolliseen arkirytmiin", ja siihen että päivä alkaa aamusta. No, saas nähdä! 


Tänään luettiin hesaria kuitenkin jo ennen klo 12! Jännä se olikin, nimittäin ihan pikkuruinen!
Saatiin tosiaan superhyvä lahja joulun alla poikaystävän vanhemmilta, nimittäin neljän kuukauden hesarit kotiin kannettuina. Me tykätään! Noniin, nyt itse asiaan! Elikkä POSTAUSTOIVEITA ja -IDEOITA saapi pistää tulemaan! Kertokaa vaan kaikki, hullujakin (mutta en lupaa toteuttaa niitä). Risut ja ruusutkin otetaan vastaan, sekä kehittämisehdotukset. Sananne olkoon nyt vapaa. 

Muutamaan otteeseen on jo kyselty inttileskenä olemisesta, joten tähän liittyen postaus on suunnitteilla lähitulevaisuudessa. 

Mutta jotain muuta kenties? Kiitos jo etukäteen! ♥

14 kommenttia:

 1. Olis kiva kuulla sun ja poikaystävän tarina, sun musiikkia ja vaikka jotain ruokapostauksia. Sekä tosiaan inttileskeydestä mikä osuu mun kohdalle ens kesänä...

  VastaaPoista
 2. Laukun sisältö-, musiikki- ja koti/sisustuspostaukset ois kivoja! :) myös päivä kuvina -juttuja ois hauska lukea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä rakastan aina katsella muiden laukun sisältö- postauksia, joten ehkä tosiaan munkin pitäis tehdä omani :D

   Poista
 3. jos ulkoasuun saa vaikuttaa niin vaihda pliiiiiiis toi comic sans otsikoista joksiki muuksi:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D:D haha. Tarkoituksena on tehdä ihan uusi otsikko. :)

   Poista
 4. vatt nyt noi fontit maagillisesti vaihtui. ok ei sit mitään!!! elämä on kunnossa taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D aaa, et siis tarkoittanu koko blogin banneriotsikkoa! Mutta joo, jos sun kone pn pc, siinä saattaa mennä hetki että toi oikee fontti näkyy. :( tyhmää

   Poista
  2. joo, heti piti tulla huutelemaan vaikka mun koneen vika XD

   Poista
 5. Vaikkapa kämppäpostausta jossain vaiheessa:)

  VastaaPoista
 6. Asu postauksia ois kiva saada lisää :) niitä oli jossain vaiheessa enemmän ja täällä ainakin yksi neitonen niitä kaipaisi vähän jälleen! ja kämppä postaus ois kans kiva!

  VastaaPoista
 7. Kuolin, kuinka kauttaaltaan sulonen tää sun blogi on?! <3 Liityin lukijaksi.

  Ja sit kannatan kans sellasta jotain laukun sisältäö -postausta joka aikasemmin tossa mainittiin, ja lukisin ainakin mielelläni jonkun sellasen tulevaisuushaavepostauksen, se olisi todella mielenkiintosta :)

  VastaaPoista

Kiitos! :)