torstai 17. tammikuuta 2013

20- vuotias


Otsikosta saakin osviittaa siihen, mikä eirtyinen päivä vuodesta eilen oli. Mulla oli tosiaan synttärit ja tasan 20 vuotta tuli täyteen. 19- vuotiaana oli kiva olla, mutta minkäs teet kun ajalla on tapana kulkea. Enhän minä mikään vanhus ole, mutta kieltämättä kakkosella alkava luku näyttää vähän isolta. Tunnen itseni kyllä aika teiniksi ja pieneksi, enkä pari vuotta nuorempien kavereiden kanssa tunne oloani mitenkään vanhaksi. Muiden kaksikymppisten kanssa oloni on myös mukava, ja no, kai tässä on kuitenkin jonkun verran aikuistuttu. Asun poikaystävän kanssa omillani, käyn töissä, maksan laskuja ja roskaruoan sijaan haluan tehdä vain uunipaistoksia. Toisaalta näen perhettäni monta kertaa viikossa, harrastan edelleen viulunsoittoa, tykkään karkista, koristelen kalenteriani söpöillä väreillä, en osaa mennä nukkumaan ajoissa ja voisin maalata seinäni vaaleanpunaiseksi (poikaystävä tuskin ilahtuisi)..Saksassa ollessani orkesterimatkalla viime kesänä, sain todistella olevani 19- vuotias. Sikäläiset kun luulivat että olen 15...


Sain kullalta kauan toivomani Kalevala korun Perniön sormuksen lahjaksi! Itselleni ostin ne täällä hehkuttamani punaiset nahkasaappaat sekä Lancomen Rouge Love- huulipunan (joka on aivan huippuältsyparas huulipuna kautta aikain!) Ei kuulkaas sottaa tai lähde kulumaan (voi siis pussailla), vau mikä pigmentti ja pito, kevyt huulilla jne. Huh, ihana ihana. Sattuipa olemaan stockalla vielä kantisalennuksessa.


Nyt skarppaan asukuvien kanssa sekä muutenkin. Tykkään tästä blogista niin paljon ja siitä myös, että teitä on tullut taas muutama lisää! Kiitos siitä, arvostan teitä ja toivon että pysytte mukana pitkään. :)

Ja jos nyt vielä kiinnostaa että mitä syntymäpäivänäni tein: söin kakkua ja olin perheeni kanssa. Ensi viikolla pidän ehkä tytöille pienet pirskeet.  

10 kommenttia:

 1. onnea vielä munkin puolesta :)

  VastaaPoista
 2. Sinulle on tunnustus blogissani: http://linnunluuvapaus.blogspot.fi/2013/01/i-your-blog.html :)

  VastaaPoista
 3. vikassa kuvassa aika kivan näköiset farkut mitä nyt tosta näkyy :) mistä oot hommannu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JC:n Crocker- merkin farkut! :) Olikohan malli nimeltään Pep?

   Poista
 4. Onnea synttärikaimalle! :) Täytin itsekin 16.pvä 20. Tosi kiva blogi! :)

  http://escapist-lastofthewilds.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. ihana tuo huulipuna! minkä sävyinen se on? :-)

  VastaaPoista

Kiitos! :)