maanantai 21. tammikuuta 2013

Toimistohaave

Olen tämän iltapäivän ja illan haaveillut omasta yrityksestä ja ennenkaikkea omasta toimistosta. Mielestäni yrittäjyys on yksi siisteimmistä jutuista, mutta varmasti myös yksi rankimmista. Ihan heti musta ei yrittäjää tule, sillä ensin aion käydä jonkun koulun ja olla ihan tavallisessa työelämässä. Voipi myös olla että huomenna haluan kaupungilta jonkun ikuisen viran tai musta tulee kotiäiti. Toimistoista innostuneena löysin kuitenkin Pinterestistä muutamia ihania inspiraatiokuvia, ja halusin tulla jakamaan ne tänne. Aloin myös miettiä omaa Pinterestiä, hmm! 

Postaillut en ihmeemmin ole, sillä olen ihan nuhakuumeen kourissa. Tautivuoteelta olen kuitenkin kirjoitellut inttileski- postausta pitkät pätkät, ja julkaisen sen tässä lähipäivinä. Nyt nukkumaan!

5 kommenttia:

 1. Onko Idalla tai Ainolla blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Idalla on netissä kyllä kuvia, tässä osoitteessa: http://cargocollective.com/fridas, mutta blogiblogia kummallakaan ei ole.

   Poista
 2. itelläkin salainen haave on yrittäjyys ;) ja jos joskus oman toimiston saan, ottaisin mielelläni sinne ton ekan kuvan kirjoituspöydän, aika ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jee, toveri! :) ja joo kyllä, älä muuta sano, ihana pöytä.. <3

   Poista
 3. Noi toimistot on aivan ihania! Voi kun tollasessa vois joskus työskennellä... :)

  VastaaPoista

Kiitos! :)