perjantai 21. joulukuuta 2012

Mitä me tehdään? No koristellaan kuusi!


Siis ai kamala, tässähän on melkein pyörähtänyt viikko ilman postailuja. Ja mitäköhän olen tehnyt? No vaikka ja mitä, mutta mitään ei tule mieleen. Töissä urakoin kuusipäiväistä viikkoa ja siellä luonnollisesti joulushoppailijat ovat pitäneet meidät kaikki myyjät aikalailla kiireessä ja liikkeessä. Sinäänsä on ihanaa että tekeminen ei lopu heti kesken, ja että töissä viihtyy vilinästä huolimatta. Toisaalta työpäivän jälkeen haluaisin vain mennä nukkumaan, enkä ryhtyä tekemään niitä miljoonaa asiaa to do- listallani. Muutto on tosiaan ööh ensi viikon lopussa?!?! ja nyt en ajattele niitä hoidettavien asioiden määrää, sillä ne jutut kuuluvat päivään ja hitusen virkeämpään mieleen ja voi ääk.


Joulun perinteille kuuluu hyvää, sillä taatelikakku ja piparit on leivottu, lahjat ostettu sekä melkein paketoitu, glögit juotu, kauneimmat joululaulut kirkossa soitettu ja tänään koristeltiin poikaystävän perheen kuusi. Nyt on vielä pakko siivota vähän, sitten voi joulu puolestani tulla.


Voisin jaaritella vielä, mutta on pakko nukkua. Aamulla taas töihin (minne muuallekaan) ja illalla Europen?! keikalle. Poikaystävä meni ostamaan meille liput, ja sinne onkin suunnattava viettämään maailmanlopun iltaa. Hehe!

Höpötihöpö jos ei huomenna, ylihuomenna. Ihanaa kun kommentoitte makkaripostaukseen noin paljon! Piristi mieltä roimasti kun kirjauduin bloggeriin. :) Kauniita unia.

4 kommenttia:

 1. Hihi, meilläki oli just kuusenkoristelut menossa ;-) meillä oli tosin semmonen napaan asti ulottuva kuusi :-D mut ei se mitään, se on oikein passeli meijän pikkuiseen kotiin! Mua jo jänskättää teijän puolesta se muutto, on varmaa tosi kiva kämppä :-)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oi, oma kuusi! <3 meillä ei vielä sellaista ole. Ja hei, kuusi kuin kuusi! :) Niin muakin jänskättää, ihmeellistä ja hurjaa

   Poista
  2. Ens jouluks ehkä teillekin? :) Ihanaa joulua kaikille sinne! <3

   Poista

Kiitos! :)