maanantai 10. joulukuuta 2012

We are moving

Me muutetaan vuodenvaihteessa poikaystävän kanssa! Olen enemmän kuin innoissani ja odotan muuttoa aivan kahelina. Kämppä on meidän vaan toukokuuhun, mutta talvella ja keväällä on aikaa kehitellä seuraavia kuvioita. Goodbye Espoo, Hello Helsinki! <3


Ja luonnollisesti puheenaihe vaihtuu sisustukseen! Väkertelin teille pienen joulukollaasin. Itse löytäisin pukinkontista mielelläni vaikka jokaisen noista. Kaikki muut FinnishDesignShop, paitsi nappula- kynttilänjalka Iittalasta ja Zara Home- kehykset Ellos.

6 kommenttia:

 1. onneksi olkoon: yhteen muuttaminen oman kullan kanssa on ihanaa!=)

  VastaaPoista
 2. Onneks olkoon! Itekkin himoitten jo omilleen muuttoo mut oon jotenkin niin tasapainoo hakeva, etten vuokralle pysty muuttaan. Tarviin sen tiedon että voin olla siinä ''ikuisesti'' ja mun sisustaminen ja urakka ei mee ''hukkaan'' :D raivostuttava piirre!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, mä ymmärrä sua tosi hyvin! Voi kun toi oliski niin helppoa =( me ollaan tossa nyt vaan tää kevät mutta ei voi mitään, onpahan taas yks kokemus takana ja toivottavasti jatketaan jossain toisessa ihanassa kämpässä ja pidempään :)

   Poista
 3. Voi onneksi olkoon! Itsekin haaveilen poikaystävän kanssa asumisesta, mutta jotenkin tuntui paremmalle muuttaa ensin omilleni ilman häntä :) kauan te ootte seurustelleet? Oliks kyseessä ihan spontaani idea, vai olitteko suunnitelleet kauemminkin? Onko kyseessä yksiö/kaksio? Sori, hirveesti kysymyksiä mutta ihan superkiinnostava aihe! :D Joka tapauksessa vielä kerran onnee paljon paljon <3

  -e

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos ihana ! Ja joo ollaan mietitty tätä pidempään, yhdessä ollaan hengailtu sellaiset reilut 2 vuotta. Poikaystävähän lähti kesällä inttiin, ja suunnitelmissa oli jo silloin (vaikkakin alustavasti), että muutetaan sitten intin jälkeen yhteen. No, nyt tämä kämpän saanti oli taas erittäin spontaani juttu, sillä saatiin se niin nopeasti ja yhtäkkiä. Mä olin vaan itse alkanut katselemaan "sillä silmällä" vuokrakämppiä, ja iskin silmäni aika randomilta nettisivulta tähän meidän tulevaan asuntoon. Kaksio se on, thank god (vaikka aika pieni onkin, 31m2.

   Poista

Kiitos! :)