perjantai 9. tammikuuta 2015

Stockholm

  
Olimme jokunen aika sitten pienellä porukalla Tukholmassa käymässä. Viikonloppureissu oli ihana piristys keskelle ankeaa arkea ja tulipa taas todettua että Tukholma on aikas ihana kaupunki. Vietimme suurimman osan ajasta Södermalmilla ja piipahdimme vain kerran keskustassa. Se ei haitannut ollenkaan, ihastuin nimittäin Söderiin ikihyviksi. Toivottavasti keväällä tai kesällä voisi tehdä taas lyhyen Tukholman reissun.

Tuli syötyä hyvin! Ensimmäisenä iltana kävimme sympaattisessa tapasravintolassa Söderillä ja tilasimmekin pöydän täyteen herkkuja. Hyvä että kaikki lautaset mahtuivat pöydälle, haha! 
   
Seuraavana päivänä kävelyä kaupungilla, kaupoissa piipahtelua ja ihan vaan ihmettelyä. 

... Niin ja kahvia ja kakkuja! 

 
Viimeinen ravintolaillallinen kodikkaassa thaikkuravintolassa. Valtavat annokset, lämmin tunnelma ja hyvä palvelu. Mitäs sitä muuta voisi ravintolalta toivoa? Ja siis ruokahan oli vielä super hyvää ja jopa suht edullista! Lomalla sitä tulee aina käytyä enemmän ulkona syömässä. Välillä myös tuntuu siltä että ne hyvät ravintolat, baarit ja kahvilat ovat aina ulkomailla? Toisaalta pitäisi vaan ottaa aktiivisemmin selvää esim. Helsingin ruokapaikoista ja uskaltautua vähän keskustan ulkopuolellekin syömään. :)

 <3: Milena 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! :)