perjantai 2. tammikuuta 2015

Hei vaan

Vau mitkä viikot takana, vau mikä syksy takana! Koulua, töitä, kavereita ja rakkautta. Aivan uudenlaisia haasteita ja itsensä etsimistä. Että sellaista. Odotan malttamattomana mitä 2015 tuokaan tullessaan, mutta samalla tunnen olevani myös varuillani ja vähän peloissani. On itseensä uskomisen ja tekemisen vuosi.

 
Siis joulu oli ihana! Vaikkakin menin syömään aattoiltana alkupalaksi mätivoileivän. Siitä tuli yllättäen aivan kamala olo ja allerginen reaktio vieläpä. Seuraavat pari tuntia menikin vatsaa pidellen ja mustikkasoppaa ainoastaan litkien. Lahjoja avatessa mutrusuu vääntyikin leveään hymyyn, niin ihania lahjoja sain! Poikaystäväni oli hankkinut kaikkien aikojen lahjan mulle, nimittäin kitaran! Ja vieläpä juuri sen, minkä erityisesti halusinkin (mutten villeimmissä unissanikaan uskaltanut aavistaa että sellaisen lahjaksi saisin).. Oi että. Viime päivät ovatkin kuluneet sormia kitaran otelaudalla väännellessä ja myöskin viulua soittaessa.
  
Valkea joulu oli taas varmasti monelle se toiveista toivotuin ja onneksi se toteutuikin. Joulufiilikseni kohosi kattoon välittömästi ensimmäisten lumihiutaleiden leijaillessa maahan. Onnea oli se kun sai jouluyönä kävellä hiljaisia katuja lumen narskuessa jalkojen alla. 

Oli söpöjä pieniä paketteja, hyvää ruokaa ja juomaa. Onneksi lahjojen availun lomassa sain vihdoin itsekin kurkustani alas vähän laatikoita ja kalkkunaa. Kun fiilis on hyvä, pienet epäonnisuudetkaan eivät kauheasti hetkauta.


Upea Les Paul.
 
Joulupäivä ja Tapani menivätkin musisoidessa. Pikkuveljelle annettiin lahjaksi nuottikirja bassolle, täynnä mitä parhaimpia rock-kappaleita! Suklaan voimalla jaksettiin paneutua musiikin maailmaan ja kyllähän niitä jouluruokiakin jäi aikalailla yli, hyvä vaan! Joulussa parasta on se, että saa syödä ihan mitä tahansa hyvällä omatunnolla ja mihin kellonaikaan tahansa! Toisaalta nyt arjen alkaessa tietynlainen kuri onkin jo ihan toivottua, haha. Tämä viikonloppu on vapaata ja sitten alkaakin melkoinen aherrus. Kouluhommat ja erityisesti kouluun liittyvät soittohommat painavat päälle aikalailla. Vähän jo hirvittää. 

Mutta nyt, ihanaa uutta vuotta 2015!

<3: Milena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! :)