sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Kevät toi takaisin sen

...kadonneen bloggausinspiksen.  

Vietimme pääsiäisen pyhät bändin kanssa studiossa. Se oli tietyllä tavalla aika raskasta, mutta kuitenkin tosi antoisaa ja mieluisaa puuhaa. Saimme purkkiin pari kappaletta, mutta niistä ei vielä sen enempää.. 


Illalla kun pääsimme ulos jo tukalan tunkkaiseksi hiostuneesta äänityshuoneistosta, ulkona odotti mitä suloisin ilta. Luulin matkanneeni hetkeksi elokuuhun. Hyppäsimme poikaystävän kanssa autoon ja ajelimme tyhjiä, kauniita katuja läpi kaupungin. 


Tarkoituksenamme oli mennä kotiin, mutta kurvasin rannan kautta. Hypättiin autosta ulos ja käveltiin  Sibeliuksen puiston viertä Cafe Regattaa kohti. Hetken siinä ihasteltiin mitä satumaisinta iltaa. Joutsen lipui hiljalleen tyynessä rantavedessä ja Regatan nuotiossa räiskyi tuli. Ensi kerralla varaan käteistä mukaan ja istun hetkeksi kuumalle kaakolle.  


 Vaikka ilta oli ihana, auringon laskettua alkoi viiletä nopeasti. Hytisten palasimme takaisin autolle ja haaveilimme lämpimästä saunasta. Emme menneetkään vielä kotiin, vaan päätimme lähteä käymään vanhemmillani, sauna mielessämme.

Matkalla ikuistimme kevään "ekat" kukkaset. 

Oli tosi hyvä ilta.


Hyvältä tuntuu taas tämä blogikin. Toivon että voisin kirjoitella tänne taas useammin. Olen vähän naatti kaiken keväthärdellin keskellä. Toukokuu tulee olemaan vielä kaikista pahin. Toisaalta sitä jaksaa, kun tietää että loma on ihan oven takana ja että sitten helpottaa. Jaksan kuitenkin aina pinnistää viime metreillä ihmeen kaupalla, olen vähän sellainen tyyppi, haha.  Onneksi elämä ei ole yksitoikkosta, vaikka vähän rauhallisempaa se voisi olla. 

Yritän paikkailla kamerani kanssa taas rakoilleita välejämme, toivottavasti se heijastuu pian blogiinkin. :) 

Ihanaa illanjatkoa ja hyvää alkuviikkoa kaikille teille tärkeille lukijoille. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! :)