perjantai 28. maaliskuuta 2014

Noloa...

...kirjoittaa tänne pitkän pitkän ajan jälkeen! Tai ehkä vain luulen niin. Aika menee niin nopeasti ettei mitään järkeä. Vastahan oli helmikuun puoliväli ja bändimme Mascotin keikka! Nyt ollaan kohta huhtikuussa ja sitä on vaikea käsittää. Tähän viimeiseen reiluun kuukauteen on mahtunut paljon tekemistä, työtä, musaopistoa, bändiä ja muita menoja. Nyt päällimmäisenä mielessäni on kevään haut kouluihin. Olen jättänyt jo parit haut, mutta vielä pitäisi ennen tiistaita äänittää yksi ennakkotehtävä ja laittaa loputkin haut menemään. Mielessäni on muitakin juttuja tälle keväälle ja ehkä jotain tähän blogiinkin liittyvää. Katsotaan.. :) 

Vähän sekalaisia kuvia viime ajoilta:


Eipä ole pahemmin tullut kanneltua kameraa mukana. Välillä toivon että minulla olisi pikkuruinen pokkarikamera tai minijärkkäri. Sellaisen mukana raahaaminen olisi hieman mukavampaa ja rennompaa kuin ison järkäleen laukkuun taikominen ja olalla retuuttaminen. 

Halauksia ja tsemppiä kaikille muillekin kouluihin hakeville ja kaikille muille kevättä kestäville! 

2 kommenttia:

  1. Mä niin ymärrän ton että ei oo pitkään aikaan mitään postaillu. Sama homma täällä :D Mutta hei, eikös se vaan meinaa sitä että on muutakin elämää täällä blogin ulkopuolella ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin kai se sitä meinaa ;) harmi vaan ettei rahkeita aina riitä kaikkeen mieluisaan kun tehtävänä on niin paljon muuta.

      Poista

Kiitos! :)