perjantai 19. heinäkuuta 2013

Kuulumisia ja puhelinkuvia

Hei ihanat! Keikasta on toivuttu ja elämä tasaantunut. :) Vietin siivouspäivän tänään. Pyörähdin kaupungilla aamupäivällä mutta huh mikä siivoushimo sitten iski. Pyöräilin takaisin kotiin ja heitin kiristävät farkut nurkkaan. Vaihdoin päälleni ilmavan koltun, ja ryhdyin hommiin! Pyykit tuli pestyä ja tiskit tiskattua, vanhemmilta raahaamani tavarat laitoin hyllyyn ja kuolleet kukat menivät roskiin. Tuuletin ja tyhjensin outoja pussukoita. Tiedättekö ne epämääräiset kangaspussit ja laukut, jotka jäävät lojumaan sisältönään yksi vesipullo ja pariton sukka, tai jotain vastaavaa. En ymmärrä miten niitä aina kertyykin?


Keikalla mulla oli päällä tuo Asos-mekko. Löysin siihen Ginan alesta jämäkän rokkivyön ja jalkaan pistin perus korot. Glitterissä tuli myös shoppailtua, ja myyjän kanssa mietittiin kaikkia herkullisia korukokonaisuuksia. Hillitsin itseni suht hyvin, ja mukaan lähti vain helmikorusetti ja tuollainen niittiasia, niin ja korvakorut myös..


Olen pörrännyt kaupungilla tiuhaan tahtiin serkkujen kanssa, lomalla kun nyt Suomessa ovat. Muutenkin Helsinki on ihana kesällä. 

Suoritin autokoulun kakkosvaiheen ja menin sitten poliisilaitokselle lappua viemään.

Ja sitten on näitä arkisia ja tylsiä elektroniikkaongelmia.

En tiedä ketä tässä pitäisi syyttää tai mitä mennä vaihtamaan. Rakkaasta macistani en ole kyllä luopumassa, vaikka vika olisi siinä. Puhelinkuvieni koneeseen siirto ei edelleenkään onnistu helpointa kautta, JOTEN olen ihan hilkulla suuntaamassa lähimmän puhelinkaupan ovesta sisään ja vaihtamaan luurini tuosta kotimaisesta ulkomaan omenaan. Tästä tappelusta mitään tule ja kun niin tykkään kuvata puhelimella ja tehdä tätä blogia, ja kun puhelinkuvat ovat nykyään hyvälaatuisiakin ja kun en halua kantaa järkkäriä joka päivä mukanani, ja ja. Haluaisin myös niitä kivoja sovelluksia ja no sen instagrammin...


Vietin viime viikonlopun tosiaan mökillä ja nämä vikat kuvat ovat siltä reissulta. Mökkimatkamme on ajoittain henkeäsalpaavan kaunis. Mökillä tuli tehtyä perusjuttuja. Tiedättekö muuten ne islantilaiset Skyr rahkat? Se mustikkarahka on aivan järjettömän hyvää ja siihen kun pistää vielä tuoreita mustikoita sekaan niin voi että mitä herkkua! 

Tämmöistä. :) Keikkakuvia pistän pian ja voisinhan tästä meidän kodistakin muutaman kuvan tänne laittaa. Katsotaan!

4 kommenttia:

 1. Missä maassa sun serkut asuu?

  VastaaPoista
 2. Saahan Lumioihinkin Instagramin tapaisen sovelluksen ladattua, jolla pääsee lisäämään kuvia, kommentoimaan ja tykkäämään. Itselläni ei ole Lumia-puhelinta, joten en siitä kovin tarkasti osaa kertoa.
  Mutta lukemani mukaan Lumian kaupasta saa ladattua Instance- tai Instagraph-nimisen sovelluksen, tai jotain sinne päin. Riippuen tietenkin puhelimesi mallista.
  Mutta kyllä pitäisi onnistua Lumiallakin, vaikkei sitä THE instagramia voikaan käyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Ei se instagram ole se syy vaihtaa puhelinta, mutta kiva lisä toki. :)

   Poista

Kiitos! :)