keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Vikat matkakuvat

Koti on maailman paras paikka, niin se vaan on, ainakin mun kohdalla. Ihana reissu kuitenkin takana, paljon koettu ja ennen kaikkea NÄHTY: Suurkaupunki täynnä elämää, köyhiä, rikkaita, kodittomia, onnellisia, erilaisia ihmisiä, huikeita rakennuksia ja maisemia, rönttöisiä kujia ja asemanseutuja! Kaikenlaista siis.Yövyttiin vikat yöt serkun poikaystävällä ja näkymä ikkunasta oli tämä:Seuraava Hot Doug's ravintola oli kuulemma tosi must juttu käydä. Odotettiin hodareita ulkosalla, eteisessä ja sisällä jonossa yhteensä varmaan tunnin. Hyviä oli, kannatti.


 Ja jos olisin kitaristi, olisin mennyt seuraavasta paikasta iihan sekaisin: 


Chicago music experience! Vintage Gibsoneita ja ties mitä. Parempi puolisko löysi kuulemma erikivoja Fenderin vintagebassoja. Minä leikin kitaristia kolmella osaamallani soinnulla, viuluja nimittäin ei ollut buu.


Matkan makuelämyksenä bataattiranskalaiset!! Aivan tajuttoman hyviä, nammm. Niistä en tähän hätään kuvaa löytänyt, ja eipä niissä paljon katsottavaa olisikaan. Salaatti näyttää paremmalta.


Tämä kahvila oli ihana, siellä oli perällä pieni kauppa täynnä koruja ja tilpehööriä, oikeasti kivoja juttuja. Söin yllä olevat salaatit Carinan kanssa puoliksi ja sen lisäksi suloisen makean ja hyvän suklaabrownien. Tiedättekö sellaisen pehmeän ja täyteläisen, jossa on rapeita suklaakohtia..


Ja sitten vähän eri luokan kuvia, valoa ja jykeviä rakennuksia. 

Vaikka kuinka nuo ovat vaikuttavia, en niitä esim Helsinkiin kaipaisi. 

Kun vihdoin olin viimeisenä matkapäivänä jotenkin saanut taudin selätettyä, oli korkea aika nähdä The Bean! Papu oli kyllä vaikuttava, aika iso ja hohtava, sinne alle oli siistiä mennä.Pakollinen pariskuntakuva, häikäisi ja ollaan vähän vinossa, mutta ainakin on iloiset naamat. 


Alan olla kotiutunut. Tultiin toissailtana ja tässä on ollut monta kiirellistä asiaa hoidettavana. Pian haluan tehdä taas suomalaisia postauksia ja juttuja tänne, nyt saavat matkakuvat riittää! Mutta ennen sitä, unta palloon. <3

3 kommenttia:

Kiitos! :)