sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Meidän omaa musiikkia NYT kuunneltavissa !


Ei mulla muuta kuin... 


Facebook-sivumme (klik klik)


Noniin, neljä uutta ja virallista biisiä meidän tulevalta EP:ltä! Soundcloudista löytyy toki pari muutakin, vanhoja ja aika hassuja outoja.. Aika hurjaa julkaista nämä biisit. Jännittävää että nyt kaikki voivat kuunnella meitä tuolta netistä! En osaa kirjoittaa tähän mitään muuta. Olisi tietty ihan mahtavaa jos kävisitte kuuntelemassa tuolla Soundcloudin puolella, ja mikäli tykkäätte, käykäähän facebookissakin kertomassa se "tykkää-painikkeen" avulla! 

20 kommenttia:

 1. Täää kuulostaa hyvältä ainaki tuo Orange biisi!! :) Tykkään.

  VastaaPoista
 2. Rakastuin tohon Orangeen, myös Se siitä sitten ja Hiekkatie olivat erityisen herttaisia! Haluan kuulla lisää, englannin lausunta on niin kauniin soljuvaa ja teidän äänet synkkaa yhteen niin hienosti. :--) Olispa maailmassa enemmän tälläista musiikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! <3 Lisää on taas jossain vaiheessa tulossa. :)

   Poista
 3. ihanaa ihanaa ihanaa ♥ mulle tulee jotenkin mieleen scandinavian music grop, mikä on sekin suuri rakkaus! laulatko sä muuten yksin missään biisissä, ja jos niin missä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa, kiitos kiitos! Olen imarreltu. Yksin laulan Itkuraivarin ja hiekkatiessä, Orangessa stemmoja. :)

   Poista
 4. toi orange on aivan mahtava! ja muutkin biisit niin ihanan persoonallisia!:)

  VastaaPoista
 5. Tykkäsin varsinkin Orangesta, jotenkin noi englanninkieliset sanat kuulosti paremmalta. Ihanat melodiat kaikissa biiseissä!

  VastaaPoista
 6. wauuu, niin hieno juttu! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanan letkeetä! Tulee heti kesä ja aurinko mieleen ku kuuntelee, varsinki orangesta:)

  VastaaPoista
 8. upeita nää teidän kuvitukset! kuka ne on taiteillu? ja musakin tietty vertaansa vailla, tosi herkkää ja selvästi omantyylistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elisa! :) Idan kanssa yhtenä iltana hengailtiin ja ida pensseli kädessä suttaili paperia ja leikkasi postikorteista palasia.

   Poista
 9. Tollasessa herkässä musassa ei ehkä toimi se, että biisit on tosi samanlaisia. Liikaa samantyylisiä sanoituksia, jotain nättejä juttuja siellä oli, mutta liikaa semmosta "turhaa". Minua myös häiritsi toi samankaltaisuus scandinavian music groupiin. Silti kiva, että teette omaa musaa eikä kaikkien tarvitse siitä pitää tietenkään. Ehkä livenä voisin tykätä enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! :) Hyvä saada tällaistakin palautetta, kiva kun kirjoitit sen asiallisesti, olen kanssasi myös samaa mieltä. Erilaista materiaalia on muutenkin tulossa, tämä on vasta alku.

   Poista
 10. ihanaa musiikkia! tulee vähän smg mieleen :)

  VastaaPoista

Kiitos! :)