keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Hei kaikki, hei sydäntalviVuosi alkoi mitä ihanimmalla tavalla. Ulkomailla asuva serkkuni tuli Suomeen tyttöystävänsä kanssa juuri päivää ennen uudenvuodenaattoa ja ehdimme juuri sopivasti valmistella vähän seuraavan päivän juhlaa ostamalla klassisia ja kliseisiä "Suomi"-teemaisia ruokia tarjolle. Tai en tiedä kuinka suomalaista on hankkia perunasalaattia, nakkeja, graavilohta jne. Jotenkin siltä kuitenkin tuntui että näitä herkkuja on pakko saada ja laittaa tarjolle. Kilistelimme ja napostelimme kunnes lähdimme katsomaan keskustan ilotulituksia. 
Oli ihanaa viettää aikaa näiden kahden seurassa ja reilu viikko hurahtikin ohi hetkessä. Paljon ehdittiin onneksi yhdessä tehdä ja toivottavasti näemme taas pian! 

Talvi on ollut kylmyydestään huolimatta kivan raikas ja ennen kaikkea niin valoisa! Itseäni ei lumi ja pakkanen hidasta, päinvastoin. Pukeutuminen vaan vaatii välillä hieman vaivannäköä ja luovuutta, mutta onneksi kaupungissa välimatkat ovat sen verran lyhyitä, ettei itseään tarvitse ihan palelluttaa lähikaupassa käydessään, heh. Olen kyllä pikkuhiljaa harkinnut toppahousujen ostamista, olisi nimittäin ihan kiva ulkoilla pidempiäkin aikoja kuin sen vartin tai ihan maksimissan puolen tunnin ajan.
 

Tästä vuodesta on tulossa omalla kohdallani työntäyteinen, mutta toivottavasti kovin antoisa. Lähinnä koulu ja sieltä valmistuminen sekä tulevat kevään pääsykokeet tulevat pitämään huolen siitä etten ehdi liiaksi lorvailla. 

Pidän yllä myös kipinää blogin aktivoitumisesta ja vihdoin itselläni alkaa olla konkreettisia suunnitelmia sen suhteen. Olen uusinut myös kuvauskalustoani ja se on sytyttänyt aivan uudenlaisen innon valokuvata ja oppia lisää. Nykyään voin käsitellä kuviani myös hieman monipuolisemmalla ohjelmalla kuin vain tyyliin iPhotolla, olen nimittäin viime aikoina käyttänyt jonkun tunnin Lightroomin maailmaan perehtyessäni!

Eihän säännöllinen bloggaaminen kuitenkaan ole kiinni kalustosta tai muista oheistarvikkeista. Se vaatii intohimoa ja inspiraatiota sekä jatkuvaa halua kehittyä, oppia ja antaa itsestään jotain muille.  


Näihin sanoihin.. 


Palataan! 

♥: Milena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! :)