maanantai 13. huhtikuuta 2015

Mun hoodit


Toissapäivänä oli ehkä tämän kevään ihanin päivä. Siivosin hullunlailla koko päivän kotia, mutta auringon laskiessa syöksyin ulos ja kävelin rauhassa Etu-Töölön katuja. Oli jotenkin tosi tyhjää kaikkialla ja sain rauhassa uppoutua ajatuksiini ja valokuvata. 

Kevään ensimmäiset kukkaset bongasin kauppiksen seinustalta, ne ilmestyvät siihen aina joka kevät. Vaikken olekaan kovin montaa vuotta vielä Helsingissä asunut, on tietyt jutut tullut jo noteerattua ja on mulle/meille ehtinyt jo muodostua omia pikku perinteitä. Niin se menee, enää kaikki muistot ja tärkeimmät jutut eivät ole siellä lapsuudenkodissa. 

Olen ihan kevätpäissäni selannut netissä kaiken maailman sisustus- ja muoti-inspiraatiosivuja ja puhelimen käytetyimmät appsit taitavat olla instagramin ohella pinterest ja bloglovin, hehe! Nautin tästä virkeydestä ja luovuuden puhkeamisesta! On tuntunut siltä että silmien edessä on ollut jonkinlainen verho ja nyt se verho on avattu, haha!


 Kuten olettekin varmaan jo huomanneet, päivittelen tätä blogia  e r i t t ä i n  epäsäännöllisesti.. Mutta antaa sen mennä nyt niin. Nautin siitä että saan kirjoittaa postauksen tai pari, silloin kun huvittaa. Ehkä jonain päivänä, ennemmin tai myöhemmin, aloitan uuden blogin ja uudet tuulet alkavat puhaltaa.. ;) Kuka tietää. Katsotaan! Ihanaa viikkoa sinne ruudun toiselle puolelle teille kaikille, jotka vielä näitä harvoja postauksiani luette. Kiitos. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! :)