keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Jos aikaa olisi tuhlattavaksi, käyttäisin vapaa-ajan hauskasti

Muistan miten lukioaikana tein läksyt ehkä tunnissa tai peräti alle sen, nyt paiskin musiikinteorian tehtäviä hiki hatussa ja tunti ei enää riitä yhtään mihinkään! Olen nyt pistänyt hiukan vakavamman vaihteen päälle näiden musiikkijuttujen parissa. Haluan jonain päivänä vielä kouluun ja tällä hetkellä oikealta suunnalta tuntuu musiikkiala. Olen käynyt mielessäni niin monta uravaihtoehtoa läpi, etten enää jaksa. Ehkei kannata etsiä itseään jostain aivan vieraasta paikasta, vaan keskittyä siihen mitä on aina tehnyt, millainen on aina ollut.


En tiedä kuinka järkevää on hakeutua taidealalle,  sillä eihän musiikin parissa esim. työllistyminen ole mikään satavarma juttu, mutta missäpä se olisi? Kyllä sitä sitten jotain keksii, jos niin onnellisesti kävisi että peräti alalle valmistuisi! Mutta katsotaan nyt. Teorian opinnot kun mulle eivät ole mikään helpoin nakki, toivon kuitenkin että kova työ palkitaan ja kyllähän tässä hitaasti opitaan!


Nämä kuvat antavat myös viime aikojen blogihiljaisuudelle yhden syyn. Nyt on vaan pakko uurastaa. 

Marraskuun kunniaksi olen juonut joka päivä glögiä, ja niin aion jatkaakin! Ainakin näiden teoriatehtävien kaveriksi glögi kelpaa paremmin kuin hyvin.. :)

3 kommenttia:

 1. Oot kyllä ehdottoman oikeassa siinä, että kannattaa tehdä sitä mistä tykkää, tässä iässä kun on muutenkin oikeasti ihan mahdotonta tietää sitä lopullista omaa juttua. Ite en ainakaan halua liikoja stressata tulevaisuudesta, luotan vaan siihen että jossain vaiheessa asiat loksahtaa just oikein paikoilleen ja löydän oman paikkani ja tarkoitukseni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aivan samoilla linjoilla kanssasi! Ihan turhaa on nyt miettiä sitä, miten käy vaikka viiden vuoden kuluttua. Kyllä sitä jossain työllistyy ja elämä jotenkin järjestyy. Tärkeältä tässä vaiheessa elämää tuntuu se, että tekee ja opiskelee sitä mikä tuntuu kivalta ja itselle luontaiselta. :)

   Poista
 2. hyvä mile !!!! <3 A

  VastaaPoista

Kiitos! :)