lauantai 19. lokakuuta 2013

Täällä ollaan!

Naamakuvia todisteeksi, sillä täällä vielä ollaan! En ole kadonnut maan uumeniin, ulkomaille tai minnekään muualle. Pääkaupunkiseutu on vienyt minut mennessään, joka päivä on juoksemista paikasta toiseen. Meillä on paljon meneillään bändin kanssa, fb sivultamme voi kurkkia tulevia keikkoja ja muuta. Tuntuu vähän luonnottomalta mainostaa bändiä täällä, blogi ja bändi kun ovat niin kaksi eri asiaa. Sen verran sanon että meillä on tulossa ensi viikon torstaina tämän syksyn "isoin" ja ehkä kivoin keikka! Siitä voisin vaikka alkuviikosta vielä mainita jotain. :) Nyt olo on aika ryytynyt, mutta itseasiassa myös onnellinen! Saan tehdä ja soittaa musiikkia parhaiden ystävien kanssa, tehdä oikeita töitä ja harrastaa viulunsoittoa ja muita musaopistojuttuja. 

Ihan kuin näyttäisin kuvassa teille keskaria, mutta etusormihan se olikin! 

Tänään taisi taivaalta tulla ensilumi!? Joulua kohti ollaan siis menossa. ;) Olen niin joulu-ihminen. En ole vielä raaskinut ostaa glögiä, odottelen edes marraskuuhun. Jouluvaloja en ole myöskään ripustanut ikkunaan, odottelen marraskuun puoliväliin. Haaveilen jo pienestä joulukuusesta meille omaan kotiin. Tämä tulee olemaan ensimmäinen joulu poikaystävän kanssa asustellessa. Toki aatto menee varmasti sukuloidessa, mutta kuitenkin! 

Ja jos en vielä tämän enempää vielä kirjoita joulusta..Luulen että tulen olemaan koko talven kiitollinen uudesta villakangastakistani ja muista lämpimistä neuleista ja huiveista. Haluan hankkia vielä lisää kunnon talvivaatteita. Vuorelliset kengät ja villainen tunika ovat hankintalistalla! Haluaisin myös palmikkoneuleen..

Jännitän tässä aamun keliä. Pitäisi lähteä autolla liikenteeseen ja nyt hirvittää että minkälaista mössöä taivaalta tulee, jos tulee! Hyvää yötä.

2 kommenttia:

  1. Oletpas kaunis! Ja suloinen blogi sulla :)

    http://diamondsandpearlsbyjulia.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Kiitos! :)