torstai 12. syyskuuta 2013

Syksyvaatteiden kahmimista

Uudet lasit, uudet farkut, uusi huivi ja uudet converset...


Se kunnon syksy tekee tuloaan, mutta vielä on niin lämmin ettei huiveja ja neuleita tarvitse ainakaan päivällä käyttää. Olen kuitenkin sopivan syysvaatteen kohdalle osuessa sen ostanut, sillä ihanimmat jutut myydään hetkessä loppuun. Olin lähes päättänyt ostaa Acnen Canada-huivin, mutta nyt kun löysin Studio25:stä yhtä ihanan ja puolet halvemman, nappasin sen mukaani. Ei ehkä pääse tässä kuvassa ihan oikeuksiinsa, mutta huivi on tosiaan niin iso että sitä voi pitää jopa vähän viittamaisesti harteille aseteltuna. Eniten ostopäätökseeni vaikutti tuoteselosteen mukava luku: 80% villaa!

Täydellisistä farkuista ei sen enempää kuin että ne on JC:n Crocker-merkkiset ja ihan lempparit. Käyn hakemassa kyseisestä liikkeestä aina uudet vanhojen ja kuluneiden tilalle, niin hyvä on hinta- laatusuhde. 

Converset ovat converset ja tällä kertaa valkoiset. Varrettomat olisin halunnut mutta niitä ei oikein mistään enää saa. Toisaalta nyt syksymmällä "pitkävartisuus" ei niin haittaa kun kuitenkin yleensä on farkut tai muut housut jalassa. 

Sellaista! Vähän mulle erilainen postaus, hauskaa itseasiassa kirjoittaa vaan vaatteista. :D

Nyt lähden ulos tuota säätä ihastelemaan! Vai että syyskuu.. <3

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu. Ja silmälasit on aivan ihanat. Itselläni on aika saman näköiset :)

  VastaaPoista
 2. Crockerin ja Leviksen farkut on ihan must :) Laadukkaimmat ja kestää tosi pitkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Uskon kyllä, Levikseltä ei vaan mulle löydy oikeaa kokoa, buu. :( Mutta onneksi on crocker! :)

   Poista

Kiitos! :)