lauantai 13. huhtikuuta 2013

Aamukahvilla

Otsikolla en viittaa Henriikan blogiin, vaan tämän aamun kahvihetkeen poikaystävän kanssa. On ollut hitusen hetkiset viimepäivät, joten rauhallinen aamu oli oikein ihanaa vaihtelua. Musta tuntuu että näytän vähän väsyneeltä ja ehkä laihtuneeltakin, mutta kyllä tämä tästä. Tänään oli nimittäin aika onnellinen päivä, töissäkin oli kivaa. Odottelen poikaystävää kotiin, meillä menee työvuorot kyllä niin ristiin huh huh. 

Nosturin Alakerran keikka oli tosiaan torstaina, ja aikamoisen ihanaa oli! Rakastin jokaista hetkeä. Perjantaina olikin sitten vielä kaksi konserttia, sillä kertaa viulunsoittojuttuja kylläkin. Torstaina puin kauneimman maksimekkoni ja perjantaina lakkiaismekkoni. Mekot ja minä kuulumme yhteen.. ;) 


Olisi noita kuvia ollut pari lisää, mutta tämä riittänee. Turhaan jotain kakkukahvikuvia tänne lisäilen. Naamakin on tuttu. :)

Haluan shoppailla! Ajattelin tilata Hulluilta Päiviltä pari juttua sieltä nettikaupasta. Mutta saas nähdä. Sohvanmetsästys on myös alkanut, muuttoon kun ei ole enää kovin paljon aikaa, oioi. 

10 kommenttia:

 1. Ihana paita! Mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nappasin sen jokunen aika sitten Espritin alesta. :)

   Poista
 2. Oletpa sie kaunis. Rauhalliset kahvihetket kyllä on niin parasta! :)

  VastaaPoista
 3. Olet kyllä aivan uskomattoman kaunis :)

  VastaaPoista
 4. Khih. Pakko myöntää, että toi "Aamukahvilla" herättää kyllä heti itsessään saman reaktion, kuin oman nimen näkisi jossain.

  ps. Puoli kiloa irttareita, mahtavaa. Niin sitä pitää.

  VastaaPoista

Kiitos! :)