perjantai 14. syyskuuta 2012

Hieno Habitare 2012

 Eilisen aamupäivän vietin messukeskuksessa. Tänä vuonna Habitare on todella hyvä, ja sanonkin heti tähän alkuun, että menkää sinne ihmeessä, mikäli sisustus ja design yhtään kiinnostaa! Eli nyt tänä sunnuntaina 16.9 on vika mahis!! 

Habitare oli rakennettu hyvin ja mielenkiintoisesti. Kaikkea ihanaa ja uutta oli paljon. Huonekaluhalliin oli raahattu esimerkiksi kymmenittäin männynrunkoja, ja runkojen keskellä, ikäänkuin metsässä, ihmiset istuivat puisilla tuoleilla kuuntelemassa jonkun designerin luentoa. Viereisestä pop up- kahvilasta sai hakea jotain purtavaa.

Fortumin piste oli aikamoinen aivoriihi ja ihmisiä hauskuuttava piste. Sait kahvin ja munkin, mikäli kävit muutamalla tehtävä- pisteellä ja keräsit niistä leiman Fortum- passiisi (jaettiin paikalla). Itse kävin aurinkoenergian ja sähkön säästämisen pisteillä. Kahvi oli kuumaa ja munkki hyvää.

 Ultimate favorite ja vaikuttavin juttu oli Aikamatka- näyttely (linkki). 50- luvulta tähän päivään oli kerätty huonekaluja, juttuja, kuvia ja pieniä mallihuoneita sisustuksineen kultakin vuosikymmeneltä. Kunkin vuosikymmenen kohdalla soi jopa sen ajan musiikki. Tähän oli selvästi satsattu ja vitsi se oli kyllä hieno.
 

 Näistä ylläolevista tekstiileistä tykkäsin paljon.

  No ne männyt

Erästä miekkosta ajattelin kun tämän levyjen säilytystelineen näin. Bongasin tämän muuten sieltä Aikamatkasta! 
 
 
Uskomattoman pehmeää ja ihanaa..

Tattikulho aikamatkasta
 

4 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! Sisustusjutut tekee ainakin mut hulluksi :) Toi sienikulho on paras, mun äitillä on sellanen.

    VastaaPoista
  2. Voisitko joskus muuten tehdä sellasen ''minä vuosien varrella''-postauksen? Minkälainen olit lapsena,ylä-asteella,lukiossa jne... :)

    VastaaPoista

Kiitos! :)