sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Lakkiaiseni

Olen kotiutunut Saksan reissustamme ja täytyy todeta että oma koti on kullan kallis. Oma kulta on kallein, ja oma rauhakin kallis myös.

Nyt on aika taas palailla blogin pariin!

Iso kiitos teille jotka linkkailitte blogejanne! Ryhdyn pikimmiten niitä käymään läpi ja sitten kun hommasta olen suoriutunut, kyhään teille postauksen parhaimmista.Lakkiaiseni

Kiitos kaikista onnen toivotuksista, olette kovin kilttejä kun niitä kirjoittelitte kommenttiboksiin. En ole oikein ehtinyt vastailla kommentteihin viime aikoina, mutta asia järjestynee jatkossa ;)
Mun lakkiaispäivä oli onnistunut, vaikka kurja sää muuta lupailikin. Lakki päässä en voinut muuta kuin hymyillä ja rakkaat ihmiset juhlissani tekivät päivästä ikimuistoisen. 

Rakastin ja rakastan mekkoani tosi paljon. Se on ihanin mekkoni ja olen niin iloinen että löysin sen juhliini. Ihan mun näköinen ja niin helppo päällä: ei valu, hengittää, eikä korujakaan välttämättä tarvitse. 
Halusin pitää asun yksinkertaisena, enkä tosiaan koristellut itseäni kimalteilla. Korviin korvikset (joita ei kylläkään näe näissä kuvissa) ja  jalkaan simppelit korot.

Voi apua sitä juhla-aamun paniikkipukeutumista. Lakkasin kynnet lennossa, ja näyttivätkin läheltä katsottuna ihan h i r v e i l tä kun olivat täynnä kolhuja.. Lähtiessäni vedin naamariin klöntin puuroa ja nostin sateenvarjon uhmakkaasti pääni päälle. Kiharat uhmasta huolimatta, vesisateen takia, suoristuivat, ja hetken aikaa koululle päästyäni mekko oli pilkullinen vesipisaroista.. Puuvilla kuivui nopeasti ja loppupäivä olikin yhtä juhlaa!Olen soittanut viulua varmaankin jokaisessa lukiomme juhlassa ja kissanristiäisessä. Halusinkin jättää lukion taakseni viulua vingutellen. Haikea "hei hei" musaopelle..


Neule lämmitti hartioita


Ja sitten päästään siihen oma kulta kaikkein kallein- osioon. 
Raahattiin isovanhemmilta astiavarastot tyhjiksi.
Samalla tyhjeni meidän jääkaappi ja tarjoilutSacher- kakkua


Loppuillasta pöytä näytti aika karulta, ja hain pihanurmelle myrskyisän ilman takia tippuneet syreenin kukat koristamaan pöytää.


ISO KIITOS KUVISTA IDA STENROS

8 kommenttia:

 1. oletko tuossa yhdessä kuvassa poikaystäväsi kanssa ? voi kun olette sulosia :)
  ja toi sun mekko on niin ihana ja haluan näyttää omissa lakkiaisissani yhtä upealta kuin sinä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo siinä me ollaan :) ja voi kiitos paljon, ihana kuulla! Uskon että näytät tosi hyvältä omissa lakkiaisissasi :)

   Poista
 2. Oih sunkin lakkiaispostaus ihana:) toi päivä oli kyl niin jeees hih!

  VastaaPoista
 3. ootte niin söpöjä en kestä♥

  VastaaPoista
 4. sulla oli upee mekko! :) ja voi ei kun sun poikaystävällä on ihanat hiukset! joutuu kai pian luopumaan armeijan takia? voin kuvitella kuin hassulta sit tuntuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JOO se joutuu leikkaa hiuksensa =( aikamoista! Ja kiitos paljon :)

   Poista

Kiitos! :)