maanantai 9. huhtikuuta 2012

Soul Sister

Tänään mua alkoi ahdistaa Yo- juhlat. Ehkä mun pitäisi alkaa katsoa mekkoa, niin ahdistus helpottuisi ja voisin alkaa suunnitella juhlia. 

Tänään ilma oli mitä ihanin ja päädyimme Kaskisaareen haukkaamaan happea ja vähän kuvaamaan ohikulkumatkalla. Vähän oli vielä raaka ilma, emmekä kovin kauaa viihtyneet. Aurinko paistoi kuitenkin ihanasti ja ajoittain olikin aika lämmin. Sieltä se kevät tulee, todistetusti.
5 kommenttia:

 1. harrastatko/ootko harrastanu jotai liikuntaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En harrasta liikuntaa aktiivisesti tai säännöllisesti. Venyttelen kyllä lähes päivittäin ja sitten muutamia kertoja viikossa jotain lihastreeniä kotona (lähinnä jotain vatsalihaksia). Keväisin ja kesällä juoksen muutaman kerran viikossa koiran kanssa.. Ruuminrakenteeni on luonnostaan tuollainen "lihaksikas" varsinkin jalkojeni osalta..

   Poista
 2. oij kaunista! <3 hahaa hauska paita :D yleensä kaikki simpsonit-henkinen saa kakomaan, mutta tässä sopii ihanasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitoksia :)

   Ja haha, joo mäkään en kauheesti simpsoneista välitä, enkä todellakaan katso niitä tv:stä. Sain ton veljeltä joululahjaksi ja tykkään ku siinä lukee Soul sister ;)

   Poista
 3. kauniita kuvia ja asu on tosi söpö! just etenki simpsonspaita yhdistettynä hieman asiallisempaan bleiseriin toimii:))

  VastaaPoista

Kiitos! :)