lauantai 4. helmikuuta 2012

DIY: ear cuff

Mäkin ku muutkin.

Ostin Glitteristä perus ear cuffin. Koska en halunnut että se on ihan sama normi joka on kaikilla (onko?), päätin vähän tuunailla sitä. Olin kiinnittämässä siihen ensin höyheniä, mutta sitten olisin voinut ostaa valmiina höyhen- cuffin.. Löysinkin laatikon pohjalta helmi"ketjua" ja aloin väännellä ketjusta helmiä irti. Kiinnitin helmet tuohon ear cuffiin ja tadaa! Tykkään ihan sikana. 


Helminauhaa jäi yli joten ompelin tuohon h&m:n perushameen taskujen reunoihin sitä. Näyttää mielestäni kivalta! Huono kuva kylläkin kun illalla otin, mutta idean saa selville. :)

8 kommenttia:

 1. Apua! Sä oot ihan mielettömän kaunis :O huh. Teit kyllä tosi hienon tosta ear cuffista ja sen ansiosta alan sun blogin lukijaks! No ei vaiskaa, sulla on älykiva blogi että ihan senkin takii :)

  ♥ Donna / www.andrevei.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. wau magee! :)) Millä kiinnitit noi helmet? näyttää hommalta mistä en selviäisi ilman rautalankaa...tai jesaria

  VastaaPoista
 3. emppu: eikä kiitos =)

  Donna: Kiitos ja haha! :D Tervetuloa vain ja toivottavasti tykkäät jatkossa muistakin postauksista kuin tästä earcuffista ;)

  Maria: Kiitti!! :) Ne helmet oli silleen valmiina "kettingissä", ja avasin pihtien avulla niitä kettingin osia silleen että sain pujotettua helmiosat siihen earcuffiin.. kauheen vaikee selittää, käytännössä tosi yksinkertaista! mutta vannon, jesaria ET tarvitse :DD

  VastaaPoista
 4. Argh :) Love your cleary skin on your face. :) u look gorgeous again. :)And your scarf looks sooo fluffy and warm ^^

  VastaaPoista
 5. Juice, thank you! very much =) your comment was very nice

  VastaaPoista
 6. Sita, kiitos. Niin olet sinäkin =)

  VastaaPoista

Kiitos! :)