tiistai 9. helmikuuta 2016

9.2.16
Se oli laskiaistiistai tänään. Sään puolesta asiaan ei ollut uskomista mutta kaupoissa ja kahviloissa myytävien pullien määristä viimeistään vakuuttui että se aika vuodesta taas on. Itse fanitan Runebergintorttuja, mutta hyvä laskiaispulla on kerran vuodessa paikallaan. Suuntasimme päivän kiireiden jälkeen pullakahville, mutta pullat olivatkin jo ehtineet loppua kyseisestä paikasta. Tyytyväisinä lähdimme kuitenkin takaisin kohti kotia mustikkapiirakalla herkuteltuamme.

Koulu työllisti mut pari viime viikkoa täyspäiväisesti ja viime viikonloppukin meni vaan esiintymisen sekä muiden töiden parissa. Vaikka tunnen itseni yleensä suht pirteäksi, välillä kuitenkin  mietin miten saisin puristettua itsestäni vielä enemmän energiaa ja intoa tehdä asioita. Toisaalta on hyvä kuunnella kroppaansakin, uutta energiaa kun saa parhaiten välillä lepäämällä (muulloinkin kuin yöllä). Onneksi vuoden pimein aika alkaa olla takana päin ja kevät tekee jo tuloaan. Vaikka vähän nuorempana koin hohtavat keväthanget todella ärsyttävinä ja häiritsevinä valoilmiöinä, nykyään iloitsen kirkkaimmista päivän hetkistä. Toisaalta, eipä niitä keväthankia ole tällä hetkellä täällä etelässä nimeksikään. 

Odotan kuivia katuja, lämmittävää auringonvaloa, kevyempiä kenkiä ja nahkatakkikelejä. Haluaisin tulppaanikimpun keittiön pöytäämme koristamaan. Onneksi se onkin helppo toive toteuttaa. Huomista kauppareissua odotellessa.. 


♥: Milena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos! :)