sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Suloinen ja erilainen Joulu


Minun jouluni meni hyvin. Joulu tuntui kuitenkin tänä vuonna arkiselta. Ei ollut lunta, arjen kiireet kestivät liian pitkälle, vielä aattoa edeltävänä iltana kävin lahjaostoksilla ja olinpa aattoaamun töissäkin. Töissä aloin voida heikosti ja nuhakuume iski päälle iltapäivällä. Sellaista. Olisi ollut niin helppoa valittaa ja kirota, mutta halusin tsempata minkä pystyin. Aattoilta oli tukkoinen ja viluinen mun osalta, mutta oli meillä tosi hauskaakin! Ihanat runot lahjojen antamisen ja avaamisen yhteydessä piristivät ja oi mitkä herkut pöytään oli kannettu! Vietin Joulua eri porukalla kuin yleensä, ja se olikin jännittävää. Ehkä se tekee ihan hyvää, ettei jokainen Joulu ole ihan samanlainen. 

Olen alkanut innostua kuvaamisesta taas pitkän tauon jälkeen ja se tuntuu ihanalta! Lähes jokaisen asian suhteen (ainakin omassa elämässäni), on hiljaisia ja vilkkaita kausia. Niin se vaan menee. 


Huomasin että tämä vuoden sisällä omaan kotiin muutto yhdessä poikaystävän kanssa vaikutti radikaalisti lahjoihimme. Saimme erityisesti meille molemmille osoitettuja paketteja ja sieltä paljastuikin mm. villahuopa, kattila, täkit, pussilakanat ja hassuja pieniä keittiötarvikkeita. Oli hauska huomata miten edellisten vuosien pehmeät paketit olivat nyt tänä jouluna muuttuneet koviksi ja kulmikkaiksi. Olihan niitä pehmeitä pakettejakin, kuten tuossa kerroinkin, mutta nekin olivat muuttaneet muotoansa päälle puettavista arjen käyttöä ja asumista kestäviksi. 

Oliko teidän lahjoilla selvä trendi, vai saitteko ihan erilaisia paketteja? :)Poikaystävän siskon tekemä vuoden söpöin pingviinipipari! Ei olla raaskittu syödä sitä vielä.. 

Ja loppukuviksi ihania virkattuja kuusen koristeita.

Tänä Jouluna taisin oppia sen, että kaikkeen ei voi vaikuttaa. Vaikka kuinka valmistelisi unelmiensa juhlia tai jotain muuta erikoista, lopulta oma kunto voi pettää ja se kuume iskeä. Silloin on niin paljon parempi kohdata se hetki edes hitusen hymyillen ja yrittää kuitenkin pitää hauskaa!

Kauniita unia teille! 
-Milena

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa niin kivalta, vaikka sairastelu on aina harmi. :( Itse sairastuin sopivasti uudelle vuodelle, mutta päivä kerrallaan! Hyvää uutta vuotta ja tosi ihana blogi sulla, ihan nimensä mukainen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, pikaisia paranemisia sinulle!! Sairastelu on tosiaan ikävää, mutta ei sille oikein mitään voi. :( Hyvää uutta vuotta sinnekin ja kiitos kivasta kommentista. :)

      Poista

Kiitos! :)