torstai 15. elokuuta 2013

Uusia tuulia

Kliseisestä otsikosta itse iloiseen asiaan! Ihanablogi löytyy nimittäin tästä päivästä eteenpäin Indiedays Inspirationista! Sain tässä jokunen aika sitten kutsun Inspirationiin ja alkuhämmennyksen jälkeen otin vastaan tämän tilaisuuden isolla innolla. Olen niin otettu, kieltämättä kutsu on tuonut myös uutta intoa blogin tekemiseen. :)


Indiedays Inspirationista lyhyesti: 

Kuten varmaan jo tiedättekin, Inspiration-blogi ei ole sama asia kuin Indiedays-blogi. Ihana pysyy edelleen bloggerin tutulla alustalla ja ulkoisesti ainoa muutos on tuo sivupalkin Inspiration-banneri. Ihana löytyy Indiedaysin Inspiration-sivustolta muiden 300 blogin joukosta ja kyseisellä sivustolla blogien uudet postaukset näkyvät kuvavirtana, josta on helppo löytää vaikka uusia lempiblogeja!

http://www.indiedays.com/blog/ihanablogi

Itse olen Inspirationista tosi iloinen, vaikken sitä kovin isona muutoksena pidäkään. Inspiration ei tule vaikuttamaan blogin sisältöön, teen tätä samalla tavalla kuin tähänkin mennessä ja niinkuin itse haluan. :) Luulen että postauksia tulee enemmän, mutta sekin johtuu siitä että kesän hulttioelämä kääntyy alkusyksyn arkeen.Ja virallisen osuuden jälkeen johonkin aivan muuhun.. Katsokaa tota mun tukkaa, voi kamala mitkä latvat! Ette tiedäkään kuinka paljon mulla on nyt kaksihaaraisia.. Huomenna töissä on iltavuoro, joten aamupäivän voisin pyhittää kampaaja-ajan varaamiselle! :D

Mutta voi, en haluaisi menettää senttiäkään tosta pituudesta.


Olen sellainen etten aina sulata muutosta helpolla, mutta en ole varmaan ainoa. Mutta tämä blogimuutos tuntuu hyvältä, kivaa! :) 


Ps. Nyt ulkona näyttää taas kesältä.. <3

7 kommenttia:

 1. oi vitsi, hurjasti onnea <: miekin sain tuolta kans kutsun, jänskää:D

  ihania kuvia muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut sinullekin hihi! :) ja kiitoksia <3

   Poista
 2. Kivoja kuvia ja kiva blogi :) Löysin tänne nyt ekaa kertaa, Inspirationin kautta tietty. Se on kyllä kätevä kun löytää uusia blogeja luettavaksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Inspiration siis toimii. ;) Kiitos kivasta kommentista!

   Poista
 3. Tervetuloa perheeseen! :) Ja oi, sinulla on juuri sellaiset hiukset joista itsellenikin haaveilen! Täydellinen sävy ja pituus. Toivottavasti kuivia latvoja ei pidä leikata liikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ja joo olen kyllä muuten tyytyväinen hiuksiini, kiitos <3 muttaa tosiaan nuo latvat täytyy ainakin siistiä. :)

   Poista
 4. hei jee onnea kivaaa!
  ja voi että sä olet KAUNIS.
  ja haha, mulla sama ongelma, kauheat latvat mutten haluaisi antaa senttiäkään pituudesta pois;D

  VastaaPoista

Kiitos! :)