tiistai 30. lokakuuta 2012

Kumpi?

Pistin varaukseen kummankin takin Zarasta. Haluan lyhyen, lämpimän kaupunkitakin. Mulla on tolkuttoman lämmin ja pitkä untuvatakki jo, mutta tunnen itseni eskimoksi se päällä. Varsinkin jos mulla on matalat kengät jalassa. Korkojen kanssa se menee kyllä. Mutta mutta, en osaa yhtään päättää näiden takkien välillä. Päällä näytti kivemmalta toki, mutta näkeehän tosta mallin. Tossa harmaassa takin päällinen on villakangasta, ja se tekeekin siitä lämpimämmän kuin tuo oikeamman puoleinen. Molemmat ovat untuvaa kylläkin. Harmaasta toisaalta saattaa mennä vesi ja tuuli läpi, mutta tyynellä pakkasella se on varmasti ihana. Musta hylkii vettä ja tuulta, mutta on toisaalta huomattavasti harmaata ohuempi. Tässäpä pulma.

11 kommenttia:

 1. Nään sut jo tossa harmaassa, en tiedä miksi :-D Tosi nätti!

  VastaaPoista
 2. ehdottomasti harmaa!! siinä on ihana tuo kaulus ja muutenkin paljon nätimpi.

  VastaaPoista
 3. musta! hehee.. ihan vaan että sun päätöksen tekemisestä tulis vaikeempaa. noei vaiskaan. tykkään mustasta enemmän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no sähän helpotit paljon.. noei! En tiedä oikeesti yhtään, mietin jo että ostan molemmat mutta en sentään. Niin erilaiset plääh, naurattaa tämmönen vaikeus. Ei ollu kivaa Zarassa pohtiessani, se myyjäkään ei tiennyt kumpi on kivempi.

   Poista
 4. Mun mielestä tuo harmaa voisi sopia sulle ehkä paremmin:) mustakin on kyllä ihan kaunis! jossain postauksessa näkyi että sulla on pitkä musta untuvatakki niin eikö olisi kivempi jos olisi eri värinen lyhyt takki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ostin harmaan!! :) ja joo, samaa mieltä oon. vaihtelu virkistää, ja on kiva että talvitakki on jonkun muun värinen kuin musta. Varsinkin kun mulla on jo kaks mustaa takkia

   Poista
 5. Mä tykkään tosta harmaasta kyl tosi paljo! Must se sopis sulle tosi hyvin tai voin kuvitella et sopis:) se on vähän erikoisempi kans mikä on kiva!

  T: satsaaaa

  VastaaPoista

Kiitos! :)